Jump to content

Traficul din Bucuresti si masinile sport

Tien

Este o masina sport potrivita in traficul din Bucuresti?  

52 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Tinand cont ca pe forumul acesta se blameaza... condusu babeste, "ca doar ai bmw si trebuie sa-l conduci ca pe un BMW".... si se sustine ideea, ca daca "nu scoti untu din masina, ci o conduci cum permite traficul, iti iei masina de fite" clar o masina sport NU este de condus in traficul din bucuresti... conform majoritatii de pe forum.

PS: misto topic.. in primul rand se doreste doar participarea bucurestenilor, si apoi, a celor cu masini sport.... cum ar fi porsche.. in sus.. in ideea ca undeva pe forum se tragea concluzia ca BMW nu este masina sport.... , deci.. pana la urma cui este adresat poll-ul ?

Edited by Cristi.MD

Votat DA! Pentru cei care-si permit si le si face placere, de ce nu?

Exactly! :) :) :)

Ceilalalti sa gaseasca argumente contra, daca "strugurii sunt acri" :) ;) :)

theo,ti-au murit laudatorii?

Nu era nici o lauda la adresa nimanui, daca asta a parut. Pur si simplu mi-am exprimat parerea fara sa citesc posturile celorlati. Imi pare rau daca prin postul meu am intrat in vreun conflict de idei. Personal nu l cunosc pe theo ( banuiesc ca e Tien ? ) , cu atat mai putin ce masini are.

Repet era doar o parere personala. Sper ca nu am deranjat pe nimeni.

ce caracter de 2 lei tre' sã ai, sã faci topicuri d'astea instigatoare la flame. ºtii bine, cã pe forum sunt doar vreo 5 maºini sport (alea la care te referi tu). mai ºi aÞâÞi lumea cu vorbe ca "strugurii sunt acrii"... :) mai spui cã topicul nu-i este adresat oricui.

eu Îs cam franc, ºi-Þi spun. eºti de-a dreptu' penal domnu' chiriac. mulÞi alÞii Þi-ar spune acelaºi lucru, dar...... :) caragiale ar fi mândru de tine.

Am votat NU pentru ca asa consider :)

Unii poate sunt fascinati de accelerarea pe 200 m si oprirea brusca pana se ajunge la voma din partea pasagerilor masinii sau de ce nu chiar si de catre sofer.

Sau mai e o chestie,cat stai blocat in trafic o masina scumpa atrage multe priviri,daca nu ar mai fi blocaje si ai trece mult prea repede nimeni nu ar mai avea timp sa o admire si nici pe tine nu ar mai avea timp sa te vada ca esti la volanul ei,care ar mai fi farmecul unei masini scumpe in buc :)

Despre ce masina sport vorbeste theotien ca la M6 scotea consum 14% adica mai mic decat la un 530d cu automata... deci treburile astea.. ca am avut masina sport.. da o ambalam in garaj si mergeam inapoi in casa.. nu stau in picioare...

Toate astea in ideea ca se poate da oricine cu parerea.. daca scoate consum mai mare in oras de 14% :)... Oricum cel cu 530d-u cu consum de 14% ambaleaza mai tare masina prin oras :)

Edited by Cristi.MD

ce caracter de 2 lei tre' să ai, să faci topicuri d'astea instigatoare la flame. ştii bine, că pe forum sunt doar vreo 5 maşini sport (alea la care te referi tu). mai şi aţâţi lumea cu vorbe ca "strugurii sunt acrii"... :) mai spui că topicul nu-i este adresat oricui.

eu ĂŽs cam franc, şi-ţi spun. eşti de-a dreptu' penal domnu' chiriac. mulţi alţii ţi-ar spune acelaşi lucru, dar...... :) caragiale ar fi mândru de tine.

Mda, concluzia mea e simpla si o repet: te oftici de mori!

Fac ce topicuri vreau, nu instig la flame, tu instigi prin raspunsurile tale aiurea prin care te iei de mine si e clar ca ai ceva cu mine si masinile pe care se presupune sa le conduc ...

Si stii de la ce pleaca asta in mod real , nu? Te oftici pur si simplu ca nu poti gandi ca mine, ca nu ai libertatea si abandonul de sine necesar ca sa poti gandi ca mine, simti ca eu sunt undeva sus si asta te roade, te macina neincetat ....

Invata sa asculti si sa intelegi, my friend si apoi vorbeste..

Ps: e un proverb vechi :" Inainte sa critici pe cineva, intai sa mananci doi munti de sare"

Edited by Tien

ai fost off topic flagrant...

Propun urmatorul scenariu, se incadreaza perfect in context...

Considerati ca e potrivit sa faci taxi cu un M5 ? pana la urma facand taxi.. conduci masina mult mai mult decat alt biet posesor de M5i ce o scoate doar in weekend pe un Hamburg - Viena si retur...

Considerati ca e potrivit sa faci taxi cu un M5 ?

Cu siguranta daca profitul acumulat cu M5 pe taxi depaseste cu mult un 525D-520D de ex :)

Problema nu se pune in felul asta,daca lumea se urca faci si cu rolls royce si chiar in bucuresti dar sa ai un profit final mai mare ca la un logan luand in calcul si intetinerea, impozite\taxe etc,per total sa ai un profit mai mare ca la alte masini comune,merita de ce nu:)

Cand nu o supui la alte servicii decat pentru deplasarea ta,doar iti scoate banii din buzunar dar de dat nu-ti mai da nimic:) Aici intr-adevar se pune problema daca merita.

Edited by Alex4Tuning

mă oftic că o perosană cu funcţie publică, declară pe forum public că ia şpagă, şi se mândreşte cu asta. pe un forum al cărui regulament ĂŽncepe cu . "Legile României trebuie respectate. NU se admit nici un fel de discutii despre subiecte care contravin legilor României sau care ĂŽndeamna la ĂŽncalcarea acestor legi. Acest tip de subiecte nu va fi tolerat si va fi sters de pe forum fara preaviz. Suntem un forum public si trebuie sa ne supunem legilor acestei tari!"

de asta mă oftic.... probabil lumea zice că-s răutăcios şi invidios că altora le merge bine. da, bullshit. nu mă miră, normalitatea la noi, a ajuns alta. :)

şi mă mai enervează faptul, că la fiecare topic, urmăreşti să ajungi din nou la filosofiile tale existenţiale de 2 lei.

Edited by blue6

Theo te felicit, de foarte mult timp am vrut sa fac si eu un poll pe tema asta, insa mi-a fost frica de impactul psihologic asupra membrilor forumului. Bine ca l-ai facut tu, sa nu am mustrari.

Cat despre votul meu, am votat da, este mult mai indicat sa ai masina sport in traficul din Bucuresti. De fapt e mult mai bine in toate orasele aglomerate. Ieri am citit pe net ca in Londra celor cu sedanuri si cu mai putin de 250 cp le va fi interzis sa intre in zona centrala incepand cu 2010 si in toata metropola din 2014( dar cu rezerva ca depinde acest din urma termen de momentul cand euro va fi moneda de circulatie in Romania).

Puterea masinilor sport e mult mai mare, asta fiind argumentul principal in luarea deciziei, pe langa asta, din cauza ca sunt in general mai joase toate noxele masinilor din fata sunt absorbite de masinile sport, astfel ele compenseaza gramelor de co2 emise si devin nepoluante. Odata cu oprirea pt alimentare sunt momente "moarte" in trafic si de multe ori e timp pt copii pentru a juca o partida de fotbal, astfel s-a rezolvat si problema locurilor de joaca.

Eu mi-am dat seama de chestiile astea acum vreo jumate de an cand am venit la voi in catun, intre otopeni si baneasa in fata mea era un Lamborghini , distanta am parcurs-o in vreo ora, atunci am avut revelatia: imi ziceam : " ma altfel sta ala cu 500 de cai sub capota " , si intr-adevar statea excelent, mult mai bine decat masinile normale, era mult mai stabila, plus ca tipul nu avea emotii la nici o accelerare , ajungea instant la 3 km pe ora, nu ca noi astialalti, cat despre frana pfff frana ATENTIE aproape pe loc si ti-am zis frana de la 3-4 km pe ora. Atunci mi-am zis trebuie sa-mi iau si eu masina sport ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.