Jump to content

e46 coupe probleme stopuri led

adi21sss

Recommended Posts

salut! nu stie cineva cum pot sa scap de erorile din bord care imi arata bec ars? mi-am scimbat stopurile pe spate si mi-am pus de facelift pe leduri. merg perfect da nu le le detecteaza compueru si imi arata becuri arse. a mai patit cineva?

E normal sa iti dea . De unde le-ai luat ? Daca erau "bune" si de calitate , nu aveau voie , dar acum daca iti dau eroare , trebuie sa umblii la ele sa pui un consumator ceva pe linia pana stop ...... altfel nu cred sa rezolvi problema !

E normal sa iti dea . De unde le-ai luat ? Daca erau "bune" si de calitate , nu aveau voie , dar acum daca iti dau eroare , trebuie sa umblii la ele sa pui un consumator ceva pe linia pana stop ...... altfel nu cred sa rezolvi problema !

din germania de la bmw lw-am luat. is de calitate da tot eroare imi da.

Verifica, pentru inceput, sa nu ai becuri arse...la numar, celelalte pozitii pe fata, nu stiu daca calculatorul verifica si becurile de prin bord....apoi pune un soclu pentru becuri in paralel cu pozitiile,apoi in acel soclu incepi sa pui becuri incepand de la puteri mici pana la 21w pana se stinge eroarea....asa determini puterea echivalenta a rezistentei ce o vei pune in paralel cu becurile...din ce-mi dau eu seama, e suficient un bec de 5-10w...pentru ca pe spate ai, vorbim strict de pozitiile pe spate, doua becuri de 5 W, deci 10 W in total....daca le-ai scos si ai pus ledurile...astea consuma 3-5w sa zicem...deci ca sa ajungi la puterea echivalenta/amperajul consumat echivalent trebuie sa pui diferenta....

VArianta de mai sus e valabila daca calculatorul masoara curentul consumat de pozitii...daca masoara rezistenta filamentelor....mi se pare ca merge cu un condensator de cativa zeci de microfarazi in paralel cu fiecare stop....

Incercati sau mergeti la un electrician auto....eu stiu doar teoretic aceste variante, nu am avut ocazia sa le testez....daca-mi luam e46/e39 cum intentionam....le si testam...

Bafta si succese... :)