Jump to content

Schimbare motor 520D

CosminBC

Recommended Posts

520D(136CP)... masinuta cu belele, dupa ce am rectificat arborele(schimbat cuzineti, 1 biela), a inceput sa trancane. Ma duc la mecanic aflu ca e LINIA(arborele) :). Am gasit in DE motor M47 136cai de pe un seria 3.

1. SE POATE MONTA ? Trebuie adaptat ceva ?

Inca o intrebare... cam care ar fi procedura daca as vrea sa pun:

2.M47D4(motorul de 150 cai)

3.sau un M57(525D)? SE POOATE ASA CEVA ?

4.Merita sa... schimb doar arborele cotit impreuna cu setul motor( si cele ce se cuvin ) sau sa iau alt motor. ASTEPT SFATURI!

Multumesc

dak tot vrei sa schimbi motorul pune-ti altul mai mare.. de 2500 sau 3000... Eu zic ca ar fi cea mai buna varianta... bafta :)

problema e ca se poate sa ii trebuiasca si alta cutie ,+mai multe chestii , nu stiu nici instalatia electrica daca se potriveste. sunt cativa pe forum care chiar se pricep.

eu nu m-as baga, as reconditiona sau chiar cumpara vibrochenul, cred ca despre el este vorba , iesi mai ieftin , sau un motor cu acelasi cod ca al tau, daca gasesti.

bafta!!

Se poate pune.. un motor de 2500 zic ca ar fi cel mai potrivit... A schimbat si un prieten de al meu motorul la un e39 525dA si i au spus baietii de acolo ca puteau sa ii puna motor de pe 530d.. cu mici modificari probabil... oricum dak vrea sa schimbe motorul chiar sunt unii baieti care se pricep chiar f bine si fac treaba buna... :) Edited by victor17

Se poate pune.. un motor de 2500 zic ca ar fi cel mai potrivit... A schimbat si un prieten de al meu motorul la un e39 525dA si i au spus baietii de acolo ca puteau sa ii puna motor de pe 530d.. cu mici modificari probabil... oricum dak vrea sa schimbe motorul chiar sunt unii baieti care se pricep chiar f bine si fac treaba buna... :)

nu stiu dc trecerea de pe 520d pe 525 sau 530 e asa simpla ca si trecerea de pe 525d pe 530d(la astea 2 sunt multe piese comune,ambele motoare in 6 cilindrii) pe cand 520 e in 4..iti trebuie alte pompe de motorina etc

dak tot vrei sa schimbi motorul pune-ti altul mai mare.. de 2500 sau 3000... Eu zic ca ar fi cea mai buna varianta... bafta :)

Trebuie schimbate destul de multe pe masina si nu se merita. Trebuie sa schimbi si motorul si cutia si cele de pe langa. Apoi mai alergi si dupa acte. Nu se mai merita.

P.S. @Victor17 scrie si tu mai pe romaneste ca nu suntem pe mirc si nici pe messenger. Merci !