Jump to content

e46 probleme mari!

Recommended Posts

fratilor ajutor!!!

am schimbat setul de ambreaj(inclusiv volanta) de 3 ori pana acum si am doar 90000 km si totusi aceiasi problema, se zguduie la plecarea de pe loc. am inteles ca mai sunt altii cu aceiasi problema (tocmai azi am vb cu colega cu model identic cu al meu si aceiasi problema). intre timp sa rupt si un tampon de la motor de la atata zguduit...l-am inlocuit si pe ala si tot nimic

ce sa mai fac?!?!?!

multumesc

pai ce tipuri de ambreiaj ai pus?ar fi prea mare coincidenta sa fie toate proaste sau defecte(doar nu esti asa ghinionist).daca le-ai montat in acelasi loc mai de graba cred ca este de vina montajul.la reprezentanta ai fost?cred ca pana la urma nu de la ambreiaj ti-i se trage.incearca sa mergi la reprezentanta este mai scump dar au ceva experienta poate s-au mai lovit de problema asta si mai repede dai pe acolo de unul care se pricepe.si eu am patit-o la reprezentanta cu o bielete pe care m-au pus sa o schimb de 2 ori dar am facut scandal si au trimis pe cel mai bun mecanic de la ei si pana la urma am rezolvat-o.

bafta in continuare

Ce se zguduie? Tremura motorul? Sau se zguduie caroseria din cauza ambreiajului? Da-i drumul mai usor. Ce masina ai?

BMW E46 318D 2004/9

DUPA CE MERG CAM 20 MIN IN TRAFIC SE ZGUDUIE MASINA, MOTORUL( A SI RUPT UN TAMPON LA MOTOR)

AM PRINS UN TRAFIC IN BUCURESTI DE AM CREZUT CA MA ARUNCA DIN MASINA , MAI MIROSEA SI AMBREAJUL RAU DE TOT CA INCERCAM SA O CONTROLEZ IN DISPERARE

MS DE SFATURI

fratilor ajutor!!!

am schimbat setul de ambreaj(inclusiv volanta) de 3 ori pana acum si am doar 90000 km si totusi aceiasi problema, se zguduie la plecarea de pe loc. am inteles ca mai sunt altii cu aceiasi problema (tocmai azi am vb cu colega cu model identic cu al meu si aceiasi problema). intre timp sa rupt si un tampon de la motor de la atata zguduit...l-am inlocuit si pe ala si tot nimic

ce sa mai fac?!?!?!

multumesc

la plecarea de pe loc, fie incet fie cu demaraj? :) ....am intalnit problema asta la un 318d exact ca al tau dar din 2003 si avea aceleasi simptome ca a ta, ...intradevar aveai impresia ca te arunca din masina la plecarea de pe loc, dar numai daca plecai mai in forta....dupa ce s-au schimbat ambreaj, volanta, flansa cardan si altele, masina facea exact la fel.....problema reala a fost ca vibrochenul era fisurat. Sper totusi sa ma insel si in cazul tau sa fie altceva :) .!

tine-ne la curent cu solutionarea! :)

Bafta!

la plecarea de pe loc, fie incet fie cu demaraj? :) ....am intalnit problema asta la un 318d exact ca al tau dar din 2003 si avea aceleasi simptome ca a ta, ...intradevar aveai impresia ca te arunca din masina la plecarea de pe loc, dar numai daca plecai mai in forta....dupa ce s-au schimbat ambreaj, volanta, flansa cardan si altele, masina facea exact la fel.....problema reala a fost ca vibrochenul era fisurat. Sper totusi sa ma insel si in cazul tau sa fie altceva :) .!

Bafta!

SAL, POT SA TE INTREB CUM DE AI STIUT CA E VORBA DE VIBROCHEN LA 318D DIN 2003

MULTUMESC DE AJUTOR

Edited by nelson2006

Bafta!

SAL, POT SA TE INTREB CUM DE AI STIUT CA E VORBA DE VIBROCHEN LA 318D DIN 2003

MULTUMESC DE AJUTOR

scoti cureaua de la accesorii...daca vibreaza motorul mai mult decat de obicei..e vibrochenul de vina

nu cred ca ai vreo problema la ambreiaj,

ori e ceva din grup - mai putin probabil dar posibil

ori ceva din motor - cel mai probabil,

am intalnit ceva asemanator la un ford, avea loc coaxial, adica juca arborele cotit in motor,

parerea mea e sa verifici si motorul

in plus si cutia are niste tampoane - verifica-le si pe alea

si apoi mai verifica ansamblul cardan diferential