Jump to content

Schimb boxe la E46 cu unele aftermarket

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
as vrea sa-mi schimb difuzoarele de pe e46-le meu si m-ar interesa niste pareri... in primul rind ce dimensiuni au? (ca sa stiu la cumparare ce sa caut), am inteles ca cele de pe masina sint rotunde (nu ovale) si in al doilea rind, si-a mai montat cineva difuzoare pe e46, si daca da, ce putere - citi watt-i, si ce marci recomandati? Thanx

• 2 months later...

Mai scuze ca mai deskid un topic... dar sunt la prima masina, care nu trebuia sa fie BMW, masina despre chiar nu stiu nik.

Asadar... vreau cu ocazia schimbarii MP3-playerului sa schimb shi boxele. Intrebarea mea e la ce caracteristici ale boxelor trebuie sa ma uit? Dimensiuni, putere, chestii de astea.

Mentionez ca masina are numai 6 boxe cred... 2 tweetere pe portierele fatza, 2 boxe portiere fata, si 2 boxe sub luneta in spate... (de parca luneta ar putea sa fie shi in alta parte) Deci nu am sistem de ala HK sau mai stiu io cine stie ce SF-uri

Merci

S-a discutat intr-un thread mai vechi in audio/video/navigatie..... Din ce imi aduc eu aminte, in spate se incadreaza cu adaptoare boxe rotunde de 16 (infinity vs. jbl ca marca si destul de scumpe), iar in fata cele de 13 parca nu se potriveau. Cauta mai bine thread-ul ca sa te lamuresti.

eu am ramas surprins de urmatoarea chestie..... cu ocazia plecarii in vacanta de iarna a luat o caseta adaptoare si scoteam muzica din mp3-player sau din laptop.... si boxele stoc se auzeaauuuuuuuuu muuuuuuuuuulllllt mai bine..... ma rog nu asa de bine dar bine.....

pe mine in principiu ma intereseaza boxele pe spate... era un thread pe aici despre boxe .... si cred ca ar fi un indiciu !

Sa va povesteasca un coleg de-al nostru de pe forum, cum s-a dus el la un magazin si a vrut sa cumpere boxe, si angajatu ala de acolo, fara sa il cunoasca, l-a luat cu: "Bai coaie, am niste boxe periculoase pentru tine!"

Face parte din noile tehnici de "Customer Service" in Romania. :blink:

Sa va povesteasca un coleg de-al nostru de pe forum, cum s-a dus el la un magazin si a vrut sa cumpere boxe, si angajatu ala de acolo, fara sa il cunoasca, l-a luat cu: "Bai coaie, am niste boxe periculoase pentru tine!"

Face parte din noile tehnici de "Customer Service" in Romania. :blink:

62969[/snapback]

:) :) :) :)

sa vezi cum te ia aia de la paine!!

:) :) :) :w00t:

Edited by vl20sas

• 2 years later...