Jump to content

BMW E46 330CI

savdragos

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce ai facut... ai bagat cutia in 6?? ma intereseaza sa stiu daca e plug&play sau mai trebuie sa schimbi timonerie.. cardan.. & stuff pe sub masina.... ca daca e plug&play incep sa ma interesez si eu de una-n 6 :)

Pai da am montat-o deja pe masina insa sa stii ca sunt destule modificari

1. cutia

2. suport cutiei impreuna cu niste bucsi

3. cardanul trebuie neaparat de 6 viteze ca este mai scurt

4. flansa cardanica (aia care leaga cardanul de cutie)

5. timoneria (poti sa o paztrezi pe aia veche insa nu intra in treapta 6 :) )

6. planetara aia din spatele a cardanului ca daca o dai jos sigur nu o mai pui la loc bine si deci trebuie una noua ca sa nu ai vibratii de la cardan.

Una peste alta se merita daca le cumperi pe toate de pe o alta masina cum am facut eu, oricum dupa cum stii cutiile in 6 pentru benzina sunt foarte rare eu am cautat una aproape 1 an :lol:. Ca si pret tot ansablu trebuie sa coste intre 500-800 de euro eu am dat pe ele 600 de euro insa acum sa vad cat o sa mai coste timoneria si suportul ca trebuie sa le iau si pe alea, initial nu am stiu ca trebuie schimbate.

Pai da am montat-o deja pe masina insa sa stii ca sunt destule modificari

..............

... initial nu am stiu ca trebuie schimbate.

eu parca ti-am zis (ceva pagini in urma in topicul asta) ca trebuiesc facute mai multe modificari/schimbari la schimbarea cutiei din 5 in 6, tu ai zis ca nu.... ca se potriveste fara ...

link

mult a fost putin a mai ramas, dupa ce termini si este functionala 100% sa dai un feedback, sa stiu daca se merita

bafta!

Edited by io's

si pe 2,5 compact sigur au fost, e un baiat aici pe forum cu un compact cu 6 trepte. si daca au fost pe compact, cred ca si pe 2,5 berlina si coupe, ca nu ar avea nici o logica.

a cam fost ceva de schimbat pentru cutia cu 6. daca luai doar cutia, fara restul de anexe, si mai trebuia sa le iei si pe alea separat, ajungeai la 2000 de euro

si pe 2,5 compact sigur au fost, e un baiat aici pe forum cu un compact cu 6 trepte. si daca au fost pe compact, cred ca si pe 2,5 berlina si coupe, ca nu ar avea nici o logica.

a cam fost ceva de schimbat pentru cutia cu 6. daca luai doar cutia, fara restul de anexe, si mai trebuia sa le iei si pe alea separat, ajungeai la 2000 de euro

Nu chiar faza e ca trebuie neaparat cumparata cutia impreuna cu cardanul ca restul sunt maruntisuri chiar daca le cumperi noi nu costa foarte mult cea mai scumpa este planetara aia din capul cardanului circa 500-600 ron.

Si eu m-am chinuit sa imi dau seama dupa ce criteriu au pus 6 trepte pe E46 benzina si nu mi-am dat seama, am vazut masini si din 2004 in 5 !

Pai cutie in 6 trepte nu s-a pus decat pe 330 si de la mijlocul lui 2003, cel putin asa stiu ca am citit pe wikipedia!

la mine, 320 d fabricatie 03/2003 am cutie cu 6 !

Si eu m-am chinuit sa imi dau seama dupa ce criteriu au pus 6 trepte pe E46 benzina si nu mi-am dat seama, am vazut masini si din 2004 in 5 !

Pai cutie in 6 trepte nu s-a pus decat pe 330 si de la mijlocul lui 2003, cel putin asa stiu ca am citit pe wikipedia!

la mine, 320 d fabricatie 03/2003 am cutie cu 6 !

nu era vb de dizal aici .. nu vezi ca e topic despre benzinara :)

• 10 months later...
Foarte tare!

De curiozitate cu cat ai dat-o si cu cat o iei?

Pai am vandut-o unui prieten cu 9000 de euro cash in cateva ore ca aveam nevoie urgenta de nista bani si acum o cumpar cu 10.000 dar in rate :twoup:.

Partea nasoala esta ca asta a pocnito in spate in conditiile in care masina nu a a vut nici-un accident major. am si niste poze dar nu reusesc sa le atasez ca imi spune forumul ca nu mai am spatiu suficient banuiesc ca este o eroare ceva de la site!

"Select a file

Attachment space used 42.46MB of 19.53MB"