Jump to content

BMW E46 330CI

savdragos

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce consum ai la 3000 benzina cutie automata?

16-17 in oras mers normal si 10 afara indiferent cum merg.

pai stai putin.. tu ai cutie automata? <_<

atunci pt ce ai luat volanta si ambreiaj sport ? :)

Ce consum ai la 3000 benzina cutie automata?

16-17 in oras mers normal si 10 afara indiferent cum merg.

pai stai putin.. tu ai cutie automata? <_<

atunci pt ce ai luat volanta si ambreiaj sport ? :)

Mda, pai am renunta la cutia automata si am montat cutie manuala 5 trepte si incerc sa fac rost si de un diferential de m3 sa vedem daca gasesc daca nu mai incolo :bashwall:.

iti urez bafta insa eu stiu ca nu se potriveste diferential de M 3 pe nonM (ca prinderi ma refer)

intereseaza-te inainte sa cumperi diff de M

edit: ce diferente ai observat intre manuala si automata? (daca ai observat)

Edited by io's

cum adica "daca" a observat ? e diferenta enorma la condus sportiv. aaaaaaaa....daca mergi ca melcul cu 330, sunt la fel amandoua, dar daca omul si-a dorit manuala, e clar ca e sportiv

offtopic : apropo, daca stiti vreunul o chiulasa de vanzare pentru motorul de 3000. un prieten cu un coupe are beleaua. am tot cautat cu el si nu gaseste pe nicaieri. eu abia am luat 330i, si nu prea sunt in masura sa il ajut, ca e primul meu bmw, si omul e disperat sa isi faca masina.

ma refer la diferente per total , cum se simte masina, ce face consumul etc

chiulasa cred ca ai sa gasesti doar noua sau motor cu totul , cauta si pe ebay.de

primul BMW si mai e si cu motor de 3.0 ? ft tare! <_<

primul BMW si mai e si cu motor de 3.0 ? ft tare! :)

am vrut la un moment dat sa il iau pe al tau ,si cu compresor, cand era la vanzare, dar nu am facut rost de bani. mai bine , ca probabil rupeam ceva copaci eu el pana acum <_< .

primul BMW si mai e si cu motor de 3.0 ? ft tare! :unsure:

am vrut la un moment dat sa il iau pe al tau ,si cu compresor, cand era la vanzare, dar nu am facut rost de bani. mai bine , ca probabil rupeam ceva copaci eu el pana acum :bashwall: .

<_< ce bine !!! ... asta pt ca l-am luat eu :) :blink:

scuze de off...

Edited by io's

cum e manuala ?

niste timpi, ceva ? 0-100, 0-200 eventual

eu nu reusesc deloc sa cobor sub 6,8 . 6,81 mai exact

Inca nu am testat ca mai imi trebuie niste nesuferite de furtune care sunt mai coapte si vreau sa le schimb si pe alea ca sa nu am probleme si imi vin dabia sambata deci probabil ca sapt viitoare o sa pot sa va dau un feetback!

cum e manuala ?

Inca nu am testat ca mai imi trebuie niste nesuferite de furtune care sunt mai coapte si vreau sa le schimb si pe alea ca sa nu am probleme si imi vin dabia sambata deci probabil ca sapt viitoare o sa pot sa va dau un feetback!

hai cu rezultatele ca sunt curios foc cum merge masina. eu am scos o singura data 6,81, in rest sunt cam la 7,1 cu ea.

cred ca abia astepti sa folosesti si piciorul stang in masina.

aici , doar un 330 mai e, coupe, care abia si-a schimbat chiulasa , si pe ala il cam fac rau....are jante pe 18 foaaarte grele si cu niste cauciucuri nesimtite de 265 pe spate.

Edited by mihai20

• 2 weeks later...
cum e manuala ?

hai cu rezultatele ca sunt curios foc cum merge masina. eu am scos o singura data 6,81, in rest sunt cam la 7,1 cu ea.

cred ca abia astepti sa folosesti si piciorul stang in masina.

aici , doar un 330 mai e, coupe, care abia si-a schimbat chiulasa , si pe ala il cam fac rau....are jante pe 18 foaaarte grele si cu niste cauciucuri nesimtite de 265 pe spate.

Deci azi am testam masina in sfarsit :bashwall:, ce sa zic sunt foarte multumit la prima incercare, nu se compara cutia manuala (ambreaj sport short shift si volanta usoara ) cu cutia automata, deci acum am impresia ca fuge masina intr-un mare fel, parca a renascut sunt super multumit de cum a iesit pana la final.

O sa incerc sa fac si niste filmulete cu ea dar e mai nasol ca nu mai pot filma ca trebuie sa schimb vitezele <_< .

Atasez niste poze cu motorul....maine o duc la vopsit deci sper sa fie gata pana sambata ca sa vin la intalnire cu ea daca nu sapt viitoare.

da da si eu is curios :unsure:

In cateva zile o sa fac niste filmulete!

Ce masina ai? pune si tu niste poze

unde.... aici ?

Asta imi suna a provocare :)

post-8373-1243545162_thumb.jpg

Pai nu prea bine nu stiu de ce cand vreau sa plec incet de pe loc tremura, nu tot timpul asa cate o data am inteles ca asa fac mai toate ambreajele sport!

da, cam asa.. stai sa vezi cand stai in trafic infernal cum e <_<

nu e tare pedala? :)

Pai nu prea bine nu stiu de ce cand vreau sa plec incet de pe loc tremura, nu tot timpul asa cate o data am inteles ca asa fac mai toate ambreajele sport!

da, cam asa.. stai sa vezi cand stai in trafic infernal cum e <_<

nu e tare pedala? :)

Pai imi este greu sa-mi dau seama daca este tare pedala ca nu am cu ce sa compar.....in fine m-am mai linistit ca ma gandeam ca este ceva in neregula cu ambrejul de tremura asa.....

Se pare ca e normal. Uite ce zic cei de la UUC:

"

The issue with gear rattle is that conventional lightweight flywheels retain the car's original solid-hub clutch disk. First, the lightened flywheel has less mass to damp the power pulse variations. Second, there is no mechanism within the solid-hub clutch disk to absorb the power pulse variations. The result is that a conventional lightweight flywheel with solid-hub clutch may create a noticeable amount of rattle. There is simply no cushioning action at all. Note that this gear rattle only occurs at idle, in neutral, with the clutch let out. It is not heard at any other time. Above idle (even just a couple hundred rpm) and the increased frequency of power pulses outpaces the speed at which the components couple/de-couple, therefore no rattle whatsoever.

"

330i berlina.

uite cateva facute azi, in graba, ca nu prea aveam poze cu ea, decat noaptea:).

azi i-am facut si schimbul de ulei si filtre.

am luat-o la 117.000 acum o luna. acum are aproape 120.000 (specific : pe bord, caci reali se pare ca ar mai fi inca 100000, care s-au ascuns intre timp)

p.s....mai ai motorul ala de 3000 care ai zis acum 2 saptamani ca il ai? da-mi un pm cu detalii , ce e bun si ce nu pe el, ca l-ar vrea baiatul de care ti-am zis atunci, motorul complet nu doar chiulasa .

post-6801-1243605225_thumb.jpg

Edited by mihai20

330i berlina.

uite cateva facute azi, in graba, ca nu prea aveam poze cu ea, decat noaptea:).

azi i-am facut si schimbul de ulei si filtre.

am luat-o la 117.000 acum o luna. acum are aproape 120.000 (specific : pe bord, caci reali se pare ca ar mai fi inca 100000, care s-au ascuns intre timp)

p.s....mai ai motorul ala de 3000 care ai zis acum 2 saptamani ca il ai? da-mi un pm cu detalii , ce e bun si ce nu pe el, ca l-ar vrea baiatul de care ti-am zis atunci, motorul complet nu doar chiulasa .

Ti-am dat Pm, Draguta masina insa din ce vad in poze mai ai cate ceva de aranjat la ea, poate un pachet M <_<.