Jump to content

Cat pot lua pe un X3?

fbdcnt

Recommended Posts

Aveti idee cat as putea obtine pe un X3 3.0d din 2005 9500km? E cam full fara navigatie cu pachet sport, tel., piele + set roti iarna cumparate de vreo 2 sapt- cca 2200+tva. A fost CIP 45-48.000 nu mai stiu exact, pot verifica. Eu as vrea 45,000 cu tot cu TVA si cu roti. E mult, e putin? Vreau X5 sau Range Rover Sport.

Nu conteaza ca e aproape noua. Cine vrea noua stai linistit ca mai pune 5000 de euro si isi ia noua. La o masina noua ai pierdut din start cam 30% din cat ai platit pe ea. Chiar daca are doar 1000km...

O sa iti iei cam 41k pe ea parerea mea.

Edited by Kane

gata am rezolvat. caricatura de masina! am luat x5 cu trapa panoramica tv si toate alea fara navi. nu credeam sa ma intorc vreodata la o masina pe care am mai avut-o. x5 e f ok, am mai avut exact asa cu face lift cand a aparut acum 3 ani parca. am dat-o din plictis si i-am simtit lipsa. mai am un 7 astept pana o iesi noul x5 pana atunci altceva nu-mi trebuie. am vrut un porsche din asta nou dar sunt cam mare si nu stau bine in el. am incercat si a8 dar e o ba...na pe langa 7. asa ca..long live bmw! Edited by Doru

masina e in stoc, o sa dureza cateva zile pana se plimba banii, fac leasing ca are taxe. e neagra cu piele bej dar nu are lemn ci gri antracit trim-ul interior, lemn pot sa-i pun daca o sa consider ncesar. ce ma incanta e trapa panoramica. o sa-i pun poze cand o iau daca vrei sa o vezi.

Baga niste poze cand ai timp.

63515[/snapback]

eu nu mai suport masinile care consuma mult. cu mai multi ani in urma ma duceam in america, inchiriam masini mari, v6-v8 si faceam plinul cu 15$- era cca 1$ si ceva galonul parca adica nimic. pe urma veneam in ro si circulam tot cu masini mari dar fiind benzina ieftina nu conta. pe masura ce benzina s-a scumpit aici a inceput sa ma enerveze sa consum 25% in oras si de cca 3-4 ani sunt dieselar. nu ma imbogatesc din economia la benzina, e o optiune personala.

masina e in stoc, o sa dureza cateva zile pana se plimba banii, fac leasing ca are taxe. e neagra cu piele bej dar nu are lemn ci gri antracit trim-ul interior, lemn pot sa-i pun daca o sa consider ncesar. ce ma incanta e trapa panoramica. o sa-i pun poze cand o iau daca vrei sa o vezi.

63518[/snapback]