Jump to content

Stopurile LED, fiabile sau doar ornament?

Rhaziel

Recommended Posts

Tot ma bate gandul sa-mi pun si eu renumitele stopuri cu LED dar nu stiu cat sunt de fiabile si ce ma intreb, daca nu o sa mi le vada in bord ca "becuri arse" ? Ce durata de viata au si daca e sa-mi iau, ce firma sa fie (FK,Sonar,...)! In fata mi-am luat semnalizari pe fond negru mat si lucasuri fumurii de la Sonar si sunt multumit atat de cum arata cat si de cum s-au potrivit...la fix, ca originalele, inclusiv garnitura aia de cauciuc ce o au semnalele originale!

Salut!

Eu azi mi-am pus, ce pot sa zic, schimba total masina :) sunt foarte multumit de ele, si nici nu au fost o avere. Eu le-am luat de la xpert, e ok omu.

Initial da, iti da eroare de bec ars, daca iti iei, da-mi un PM si iti zic ce trebuie sa faci sa nu ai eroare :)

Eu am masina argintie si mi-am pus alb/rosu (avea si smoked/rosu) dar parca pe argintiu da mai bine alb/rou + ca eu am luat si semnale fata albe...

daca se arde un led mai poate fi "reparat", sau trebuie inlocuit stopul cu totul?

si....nu sunt cam kitschoase?

cel putin asa mi s-au parut pe unele sedanuri...poate erau finisate mai prost...

ce am vazut eu nu mi s-au parut kitchoase. ledurile sunt f fiabile. daca ai ghinionul sa se arda unul presupun ca se schimba cu totul in garantie sau in cel mai rau caz se desface stopul si se inlocuieste ledul respectiv.............

Da, cred ca o sa optez pentru cele alb-rosu, cu bec normal in semnalizare si leduri in pozitii....

PS: asa nu-mi plac improvizatiile de genu "tre sa-mi bag eu mainile ca sa nu-mi dea eroare de bec ars".....naspa frate, da aia de le-or facut (chinezi sau turci) nu s-au gandit la asta?

ia-ti din astea, arata bine

are Brandex, maine trebuie sa-mi vina coletu de la el

Da astea nu-s pt Facelift? Merg si la non-facelift?

ia-ti din astea, arata bine

are Brandex, maine trebuie sa-mi vina coletu de la el

Da astea nu-s pt Facelift? Merg si la non-facelift?

La ce bani le iei?

(Iara o sa zica BRANDEX ca-s chitros, da clar ca ma intereseaza pretu')

Mai jos ai pozele cu stopurile pe care le-am montat ieri. Eu am fost la un electricean priceput care m-a rezolvat sa nu imi apare eroare de bec.... il intreb si postez.

Din cate am inteles eu si alea cu bec pe semnal si led pe pozitie da eroare si asta pentru ca ledurile consuma mult mai putin decat becul normal, iar sistemul masinii avand un consum mult mai redus decat 21w x 3 (la pozitie de ex) crede ca s-au ars becurile pe pozitie si da eroare de bec ar..... deci si la cele bec/led vei avea aceasi probleme.

Eu am dat 180 euro pe astea full led....

post-14041-1225429670_thumb.jpg

post-14041-1225429676_thumb.jpg

post-14041-1225429690_thumb.jpg

Edited by zagato

1. Led-ul se poate inlocui.

2. Nu este normal sa-ti dea eroare in bord ca apoi sa faci nu stiu ce improvizatii ca sa scapi de eroare.

CalinE46+194E1 daca vrei am pe led si smoked/rosu si alb/rosu (inclusiv semnalizarea pe led), nu ai eroare in bord sau cele pe care ti le-a aratat Calin78.

Astea sunt cu bec sau led ?? ce eroare sa-ti dea daca sunt pe becuri.... problema apare la stopurile cu led pe pozitie/frana.....

El a pus stopuri gen facelift pe model fara facelift, de asta a spus ca nu are eroare. Si cum am spus mai sus, nici la cele cu led daca sunt facute cum trebuie nu ai eroare.