Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Carlig pt remorca...

Rhaziel

Recommended Posts

Masina cand am adus-o era dotata cu un carlig de remorca.... Sincer mie nu prea imi place cum sta acolo, dar il tin din 2 motive:

-protejeaza in cazul unei lovituri din spate

-nu stiu cum fac daca vreau sa anulez firele ce vin la cupla pt remorca, nu vreau sa le tai asa sec , sa le izolez si sa le pun pe-acolo pe sub masina....

stie cumva cineva unde duc acele fire, caci daca e sa le dau jos vreau sa o fac direct de la "radacina".....?

Masina cand am adus-o era dotata cu un carlig de remorca.... Sincer mie nu prea imi place cum sta acolo, dar il tin din 2 motive:

-protejeaza in cazul unei lovituri din spate

-nu stiu cum fac daca vreau sa anulez firele ce vin la cupla pt remorca, nu vreau sa le tai asa sec , sa le izolez si sa le pun pe-acolo pe sub masina....

stie cumva cineva unde duc acele fire, caci daca e sa le dau jos vreau sa o fac direct de la "radacina".....?

trebuie sa dai bara jos ca sa scoti instalatia electrica

Arata cam urat dar e bun, asa cum ai zis tu, la accidente. Eram cu o dacie 1310 care avea carlig (pt a proteja butelia gpl) prins de lonjeroane. Mi-a tras-o unu cu un cielo de si-a arcuit bara :)). M-am dat jos din masina speriat (ca n-aveam actele la mine si nu aveam chef de complicatii) si cand am vazut ca m-a protejat carligul m-a bufnit rasul. Cel cu cielo s-a uitat la mine neputincios si a zis "Pff, hai ca tu n-ai nimic". Si am plecat mai departe. Deci, arata urat, dar daca patesti cel putin o data cum am patit eu cu dacia aia, o sa-ti para bine ca l-ai pastrat!

Arata cam urat dar e bun, asa cum ai zis tu, la accidente. Eram cu o dacie 1310 care avea carlig (pt a proteja butelia gpl) prins de lonjeroane. Mi-a tras-o unu cu un cielo de si-a arcuit bara :)). M-am dat jos din masina speriat (ca n-aveam actele la mine si nu aveam chef de complicatii) si cand am vazut ca m-a protejat carligul m-a bufnit rasul. Cel cu cielo s-a uitat la mine neputincios si a zis "Pff, hai ca tu n-ai nimic". Si am plecat mai departe. Deci, arata urat, dar daca patesti cel putin o data cum am patit eu cu dacia aia, o sa-ti para bine ca l-ai pastrat!

Asa am zis si eu.... fac un compromis, asta e! Decat bara sparta de ceva idiot, mai bine prieten idiot batut ca rade de mine ca tin carligu pe BMW! :)

Aratã cam urât.

DacĂŁ nu ĂŽl foloseÂşti niciodatĂŁ, nu prea are rost sĂŁ-l pĂŁstrezi.

De folosit nu il folosesc dar poate il mai "folosesc" altii! :)

Ideea e ca l-as da jos in secunda urmatoare dar refuz sa dau masina pe mana felcerilor electricieni de la noi care parca vad, o sa taie firele pe undeva, o sa le izoleze cu leucoplast... si nu le dau banii.... si ne certam..... si se apuca iara... cu nervi..... si imi bulesc ceva p-acolo si ii bai! Credeam ca stiti voi ceva smecherie pe care o are, ceva "tablou" prin portbagaj de unde sa se poata da jos instalatia in mod elegant!

Edited by CalinE46+194E1

Asa am zis si eu.... fac un compromis, asta e! Decat bara sparta de ceva idiot, mai bine prieten idiot batut ca rade de mine ca tin carligu pe BMW! :)

Aratã cam urât.

DacĂŁ nu ĂŽl foloseÂşti niciodatĂŁ, nu prea are rost sĂŁ-l pĂŁstrezi.

De folosit nu il folosesc dar poate il mai "folosesc" altii! :)

Ideea e ca l-as da jos in secunda urmatoare dar refuz sa dau masina pe mana felcerilor electricieni de la noi care parca vad, o sa taie firele pe undeva, o sa le izoleze cu leucoplast... si nu le dau banii.... si ne certam..... si se apuca iara... cu nervi..... si imi bulesc ceva p-acolo si ii bai! Credeam ca stiti voi ceva smecherie pe care o are, ceva "tablou" prin portbagaj de unde sa se poata da jos instalatia in mod elegant!

nu stiu ce vorbiti voi acolo, dar de exemplu la e39-le meu... carligul este in portbagaj.. sau ma rog in casa, si instalatia electrica este pe masina.. sau.. ma rog.. sub masina.. deci teoretic se poate scoate doar carligul... fara sa ai treaba cu instalatia electrica..

arata urat un bmw cu carlig de remorcare.

daca ai de gand sa folosesti carligul poti sa pastrezi instalatia pe masina si carligul se monteaza doar cand ai nevoie.\

eu nu aveam de gand sa trag cu masina ceva asa ca am preferat sa dau jos cu totul si sa iau ceva $$$ pe el :)

arata urat un bmw cu carlig de remorcare.

daca ai de gand sa folosesti carligul poti sa pastrezi instalatia pe masina si carligul se monteaza doar cand ai nevoie.\

eu nu aveam de gand sa trag cu masina ceva asa ca am preferat sa dau jos cu totul si sa iau ceva $$$ pe el :)

Dap, ideea e ca ma dispera si mufa aia acolo, carligul e demontabil, dar ramane acolo instalatia aia si suportul pt carlig, asa ca nu castig mare lucru daca demontez doar carligul asa cum e facut el sa se poata da jos, si sa-mi ramana tot suportul ala acolo si mufa pt curent! Arata aproape la fel de jenant!

Concluzie: o sa-l las acolo,aranjat, curat, nu ca as trage ceva cu masina, doar asa, din motive de "securitate"!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.