Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

bimeru meu

Rhaziel

Recommended Posts

....E46, 316i cu motor 194E1 1895 cmc, 105 caluti..... 125 000 Km, titansilber, jante aluminiu originale pe 15", klimaautomatik, ...... fara prea multe optiuni dar o iubesc ca e a mea! Nr inmatriculare AR 66 PET (facute in Germania cu font nemtesc) :) ii zic "trei s-un sfert" ca e 316, ca la ceas cand te uiti si e 3 si 16 zici trei si un sfert, nu? Edited by CalinE46+194E1

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

buna asta cu 3 si un sfert :)

pune si tu niste poze cu masinuta sa vedem si noi despre ce stam de vorba

o sa pun si poze, una este cea de la avatar!

E adusa acu recent, in august! Nu are nimik special masina inafara de un Eleron M, semnalizarile si lucasurile! o sa mai urmeze ele cateva dar incerc sa ocolesc lucruri frecvent folosite devenite deja prea comune la 3-are, am ales semnalizarile alea ca parca se imbina bine cu farul, au acelasi fundal si nu sunt stridente!

Prefer ca cuantumul ala mare al banilor sa intre sub capota....adica, tot timpul i-am dat ce a fost mai bun...numa sa fie ea fericita mancau-ar tata pe ea! :) ;)

3 si un sfert ar fi 325-ul, nu? :)

Dupa ceasul meu, 3 si un sfert este 3 si 15, dar pentru ca 3:15 e foarte apropiat de 3:16 mi-am permis sa fac o rotunjire! (ca deh... daca ai ceas mecanic si te uiti la el si e 3 si 16, o sa zici "e trei si un sfert" nu?) :)

Edited by CalinE46+194E1

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Alea-s doar despartite, nu si nemtesti (vezi poza) :bashwall:

ON : Frumoasa masina, tare exprimarea cu 3 si-un sfert <_<

Ai dat carligul jos pana la urma ? :unsure:

Sa te poarte sanatos !! :)

n-am dat inca jos carligu...sa-i gasesc "un stapan" intai!

• 1 month later...