Jump to content

Un alt 320d

Pitbul

Recommended Posts

Shortshift-ul nu stiu daca-si are rostul, pana la urma e un 320d nu un 325 sau 330i...maciulia M e alta treaba, s-ar completa cu volanul...

Referitor la masina pe care mai multi o stim, o sa-ti spun ce i-am zis si lui Alexandru: pune-i geamuri elctrice pe spate...bineinteles, e doar fixatia mea...

Sa ai parte de masinuta! :)

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Shortshift-ul nu stiu daca-si are rostul, pana la urma e un 320d nu un 325 sau 330i...maciulia M e alta treaba, s-ar completa cu volanul...

Referitor la masina pe care mai multi o stim, o sa-ti spun ce i-am zis si lui Alexandru: pune-i geamuri elctrice pe spate...bineinteles, e doar fixatia mea...

si daca e un 320d nu prea da bine, no?.... :)

mersi

despre geamuri pe spate ce sa spun nu ma tenteaza momentan, am altele in cap, si nici nu stiu cat de folositoare sunt pt mine ca sofer

shortshift-ul insa chiar as vrea, ar fi un lucru benefic mai ales pt treapta 1 care este destul de neascultatoare uneori

Nony are E46 320d Compact.

am inteles

stiu ca nu se compara cu 325 sau 330i, dar 320d eu zis ca e un motor destul de eficient si faptul ca are turbina si trage de jos ma incanta destul de mult pe mine, sper urmatoarea masina sa fie un bmw benzina dar tot cu turbina (oricum mai am pana acolo) :)

• 9 months later...
  • 1 year later...
  • 6 months later...

De ieri masina a revenit sa zicem la starea initiala. Desi am ajuns 165231 Km, dupa un detailing profesionist (tin sa multumesc celor de la Expert Detailing care au facut cam tot ce se putea la o masina de 8 ani si care a primit si cadou un pachet de grund de la un bine voitor), masina arata foarte bine si se vede o diferenta mare si in momentul in care pui mana pe ea, e vorba de acel strat protector aplicat.

Detailingul a fost la exterior, urmeaza sa realizez si unul la interior, dar avand in vedere ca am pus si folie 3M pe spate, nu era timpul necesar pentru toate operatiile intr-o zi, si decat sa iasa prost si lumea sa se grabeasca mai bine mai astept un pic.

Detailingul exterior a fost la scump decat ce e pe site datorita grundului care era destul de raspandit pe masina(cam 60% - punctulete). Eu zic ca a iesit in proportie de 99%, cea ce e k.

La folie inca nu sunt total multumit, sunt unele zone, mi se par mie cu bule de aer, de acolo mi s-a spus ca dispar in timp, vom vede, oricum am garantie si tipi chiar par profi.

A si am mai facut si polish la faruri, si s-a pus folie peste faruri. Sincer nu sunt multumit 100%, am inteles ca ar fi farul murdar pe interior. Urmeaza sa-l desfac si sa vad daca e asa.

Oricum recomand cu caldura baieti de la Expert Detailing, chiar fac o treaba buna.

Pozele sunt facute in aceasta dimineata.

Sper sa va placa.

post-8550-0-16840700-1305439700_thumb.jpg

post-8550-0-01685400-1305439714_thumb.jpg

post-8550-0-83711400-1305439727_thumb.jpg

post-8550-0-64253500-1305440406_thumb.jpg

post-8550-0-80746900-1305440420_thumb.jpg

post-8550-0-96013500-1305440434_thumb.jpg

post-8550-0-60567700-1305440484_thumb.jpg

post-8550-0-50570000-1305440499_thumb.jpg

post-8550-0-86793900-1305440516_thumb.jpg

post-8550-0-18972800-1305440595_thumb.jpg

post-8550-0-86205400-1305440704_thumb.jpg

post-8550-0-75857900-1305440837_thumb.jpg

post-8550-0-98675700-1305440850_thumb.jpg

post-8550-0-88129300-1305440863_thumb.jpg

post-8550-0-26311800-1305440959_thumb.jpg

Edited by pitbul

De ieri masina a revenit sa zicem la starea initiala. Desi am ajuns 165231 Km, dupa un detailing profesionist (tin sa multumesc celor de la Expert Detailing care au facut cam tot ce se putea la o masina de 8 ani si care a primit si cadou un pachet de grund de la un bine voitor), masina arata foarte bine si se vede o diferenta mare si in momentul in care pui mana pe ea, e vorba de acel strat protector aplicat.

Detailingul a fost la exterior, urmeaza sa realizez si unul la interior, dar avand in vedere ca am pus si folie 3M pe spate, nu era timpul necesar pentru toate operatiile intr-o zi, si decat sa iasa prost si lumea sa se grabeasca mai bine mai astept un pic.

Detailingul exterior a fost la scump decat ce e pe site datorita grundului care era destul de raspandit pe masina(cam 60% - punctulete). Eu zic ca a iesit in proportie de 99%, cea ce e k.

La folie inca nu sunt total multumit, sunt unele zone, mi se par mie cu bule de aer, de acolo mi s-a spus ca dispar in timp, vom vede, oricum am garantie si tipi chiar par profi.

A si am mai facut si polish la faruri, si s-a pus folie peste faruri. Sincer nu sunt multumit 100%, am inteles ca ar fi farul murdar pe interior. Urmeaza sa-l desfac si sa vad daca e asa.

Oricum recomand cu caldura baieti de la Expert Detailing, chiar fac o treaba buna.

Sper sa va placa.

N-ai mai dormit ieri noapte?Frumoasamasina si cu modificari de bun gust.S-o stapanesti sanatos in continuare.

N-ai mai dormit ieri noapte?Frumoasamasina si cu modificari de bun gust.S-o stapanesti sanatos in continuare.

Multumesc

:rolleyes: sincer un astfel de tratament schimba mult aspetul masini, chiar ma facut sa-mi aduc aminte de ce imi place asa mult masina

froomos 3-iaru' , il vad foarte des prin cartier , de cele mai multe ori , cu o tipa la volan acute.gif

oricum , e aproape, deci aproape la fel de frumos( pleasantry.gif) cat treiaru' meu !

Edited by POIUYT

Foarte frumos a iesit! :thumbsup: Imi place ca ai grija de ea.. :)

multumesc alex, ti-am zis ca o sa am grija de ea

ma tot bate gandul la un 5 (spatiu mai mare pentru fetitza) :) , dar nu prea imi vine sa ma despart de 3 :no:

Foarte frumoasa masinuta, felicitari pentru inbunatatiri. As avea si eu o intrebare, fondul de la ceasurile din bord asa au fost sau le-ai schimbat tu? Dau mai frumos pe alb... :x

ceasurile au peste ele o plasma, ziua cand sunt inchise luminile este alba, in rest albastru din poza sau mai pot un verde deschis

ma tot gandesc sa le scot (m-am cam plitctisit de ele)

froomos 3-iaru' , il vad foarte des prin cartier , de cele mai multe ori , cu o tipa la volan acute.gif

oricum , e aproape, deci aproape la fel de frumos( pleasantry.gif) cat treiaru' meu !

da, e sotia, ea merge in cursul saptamani cu el, bebe la gradi, ...

e normal sa fie mai frumos al tau, asa zicem toti :wink:

ma tot gandesc sa le scot (m-am cam plitctisit de ele)

asa am facut si eu cu ale mele :) cel mai tare ma enerva ca scotea un sunet transmistorul ala de intensitate

da, e sotia, ea merge in cursul saptamani cu el, bebe la gradi, ...

e normal sa fie mai frumos al tau, asa zicem toti :wink:

deci si tu ai o sotie desteapta la volan ! frantics.gif

al meu e frumos ca e al meu, al tau e frumos ca e dotat si ingrijit , al meu nu a mai vazut o baita de 3 luni minim rolleyes.gif

Edited by POIUYT

asa am facut si eu cu ale mele :) cel mai tare ma enerva ca scotea un sunet transmistorul ala de intensitate

la mine nu face, cel putin eu nu am sesizat, dar cred ca urmeaza un mic downgrade :twitch:

da ii place si sotiei sa-o alerge cand o prinde

pai bag-o la baita ca e frumos afara si merita si ea

Edited by pitbul

Sper sa va placa.

La ce pret ai ajuns pentru aceasta operatie?si nu sti cat este un Detailing interior?ms

Edited by daryusl

La ce pret ai ajuns pentru aceasta operatie?si nu sti cat este un Detailing interior?ms

Preturile sunt afisate pe site la Expert Detailing, la mine a mai costat in plus 100 Ron ca s-a mai dat cu o argila speciala sa scoata grundul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.