Jump to content

BINE C-AM SCAPAT DE EL

fbdcnt

Recommended Posts

e clar ca x3 nu e masina mea. poate e ok pt altii. ma rog, una peste alta va spun ce nu mi-a placut la ea.

desi chipurile diferenta de gabarit fata de x5 e f mica ea se simte la greu. ma simt claustrat in x3, in x5 am aer. poate spun prostii dar cred ca la x3 au marit portbagajul si au mutat in fata stilpul usii, intru greu in ea. nu stiu cum dracu e dif pe latime de numai cativa cm ca atunci cand esti inauntru diferenta pare enorma. am sa masor de curiozitate. am luat la inceput x3 2.0d manual. lesinat rau, te rugai de ea in depasiri. nu avea suspensie sport, era ok de oras dar cutia manuala ma scotea din minti la ore de varf. am schimbat cu 3.0dA. nu m-am documentat, surpriza mare. nu era motorul de pe x5, avea mai putini cai si cuplu mai mic. cutia in 5 e proasta, patineaza permanent, urca in ture inainte de a schimba, ce mai, impresie de ceva rudimentar. nici tinuta de drum nu mi-a placut cine stie ce. sigur, e bmw si merge ca pe sine, dar aveam cu x3 o nesiguranta care nu era prezenta la x5 cu care mergeam cu 200 relaxat. cu asta n-am indraznit. am facut pasul pe care nu vroiam sa-l fac, m-am intors la x5. aia da masina. singura care dupa ce am dat-o mi-a parut rau dupa ea. mai am un 7 in leasing, mi-e teama acum ca voi umbla numai cu x5 si vara s o sa platesc rate la aia degeaba. o sa vad.

Pt unul care abia asteapta sa ii fie adus X3-ul, topicul asta nu este ceva imbucurator :blink:

Intrebari: ce nu ti-a placut la motorul de 3.0d ?

Conform cu ceea ce scrie pe BMW.ro si co.uk sunt EXACT aceleasi motoare ! (218 CP)

Pe X3 cutia are 5 trepte, iar pe X5 are 6.

E chiar asa de mare diferenta?

Nu e normal sa iti patineze ambreajul !

Pt unul care abia asteapta sa ii fie adus X3-ul, topicul asta nu este ceva imbucurator :blink:

63714[/snapback]

Nu stiu cat conteaza pentru tine, dar am avut un X3 2,5i care a fost extraordinar din toate punctele de vedere

.Tot cutie automata 5 trepte am avut, functiona ireprosabil.Nu pot sa iti spun insa nimic despre motorul diesel.

motorul de 218hp vine pe x3 din aug-sept. inainte era de 150kw parca si 420nm nu 500. al tau va fi din asta nou ca la x5. nu stiu cutia, verifica, daca au pus in 6 e ok. diferenta e ff mare crede-ma. incerarca si vezi singur. asta in 5 tot mariie pana schimba si tureaza motorul inainte de a schimba, aia in 6 nu face asta. am senzatia ca nici aia in 6 de pe x5 nu e aceeasi cu cea de pe 7 tot in 6. aia e perfecta n-am mai vazut asa ceva, parca e smg.

Intrebari: ce nu ti-a placut la motorul de 3.0d ?

Conform cu ceea ce scrie pe BMW.ro si co.uk sunt EXACT aceleasi motoare ! (218 CP)

Pe X3 cutia are 5 trepte, iar pe X5 are 6.

E chiar asa de mare diferenta?

Nu e normal sa iti patineze ambreajul !

63714[/snapback]

dar si tu l-ai dat cum l-am dat si eu. stii, e ca la femeile alea despre care spui ca au ochi frumosi sau suflet bun dar nu ti-ai petrece noaptea cu ele.

Nu stiu cat conteaza pentru tine, dar am avut un X3 2,5i care a fost extraordinar din toate punctele de vedere

.Tot cutie automata 5 trepte am avut, functiona ireprosabil.Nu pot sa iti spun insa nimic despre motorul diesel.

63720[/snapback]

. am luat la inceput x3 2.0d manual. lesinat rau, te rugai de ea in depasiri. nu avea suspensie sport,....

63555[/snapback]

asta am vazut si eu intr'o depasire..... m'a depasit un x3 tareeeee rau de tot a venti din spate.... a incetinit, eu in spatele lui ( 136cp ) .... in demaraj la 120 in treapta 5 ma apropiam de el.... ma rog ... am depasit.... el ii dadea incontinuareee....... eu am lasat'o moale ca eram aproape de destinatie si nu ma mai grabea nimeni :blink:

• 2 weeks later...
Facelift-ul la X3 nu va apare mai repede de a doua jumatate a anului 2007. Unde ai citit stiri?

64236[/snapback]

EU cred ca asta e una dintre cele mai urate SUV-uri de pe piata. Nu imi pot imagina cum board-ul lor a putut aproba intrarea in productie a unei masini cu design neterminat. Tot zici ca e mascata si o vor baga din nou la retus pentru design-ul final. Blocul optic fata e total aiurea, semnalizatoarele nu au nici o legatura cu farurile alea turtite. Ati vazut vreodata seara blocul spate iluminat? Ingrozitor!!! Un amestec penibil de forme geometrice, iarasi fara nici o legatura aparenta intre ele. Trapez pe hayon cu semicerc pe stalpul C! Si un diletant ar fi putut scoate mult mai multa armonie. In interior, materialele sunt mediocre (ati vazut noul Grandeur de la Hyundai? Intamplator un vecin si-a luat unul). E rusine pentru BMW cu materialele astea. Or fi in economii ca sa-l poata plati pe Bangle!

Volanul e aproape plin, astfel incat la un bracaj usor , pa instrumente! Da, stiu, mai e si optiunea cu volanul de acu' 10 ani, multifunctional, lansat pe 5 in '95, dar asta n-are iar nici o legatura cu design-ul bordului (daca o fi vorba de vreun design).

Ideal ar fi sa intrerupa productia si sa-l faca din nou.

• 1 month later...
Probabil e din cauza cutiei in 5 care e mai lunga. O cutie lunga la diesel il face sa para mai puturos pt ca nu il tine asa bine in plaja ideala ca una in 6.

63741[/snapback]

Azi am dat pe manual si se pare ca modelul X3 3.0d 2006 are cutie automata cu 6 trepte.

Pe manual, stand pe loc mi-a urcat pana la M6.

Brosura de prezentare pt X3 in Noua Zeelanda arata clar ca are 6 viteze

http://www.bmw.co.za/Products/Automobiles/.../X3_01_2006.pdf

post-1027-1143238342_thumb.jpg

Edited by Courage

EU cred ca asta e una dintre cele mai urate SUV-uri de pe piata. Nu imi pot imagina cum board-ul lor a putut aproba intrarea in productie a unei masini cu design neterminat. Tot zici ca e mascata si o vor baga din nou la retus pentru design-ul final. Blocul optic fata e total aiurea, semnalizatoarele nu au nici o legatura cu farurile alea turtite. Ati vazut vreodata seara blocul spate iluminat? Ingrozitor!!! Un amestec penibil de forme geometrice, iarasi fara nici o legatura aparenta intre ele. Trapez pe hayon cu semicerc pe stalpul C! Si un diletant ar fi putut scoate mult mai multa armonie. In interior, materialele sunt mediocre (ati vazut noul Grandeur de la Hyundai? Intamplator un vecin si-a luat unul). E rusine pentru BMW cu materialele astea. Or fi in economii ca sa-l poata plati pe Bangle!

Volanul e aproape plin, astfel incat la un bracaj usor , pa instrumente! Da, stiu, mai e si optiunea cu volanul de acu' 10 ani, multifunctional, lansat pe 5 in '95, dar asta n-are iar nici o legatura cu design-ul bordului (daca o fi vorba de vreun design).

Ideal ar fi sa intrerupa productia si sa-l faca din nou.

67910[/snapback]

:) :)

Tu chiar urasti X3-UL :)

X3-ul este si va ramane pentru mult timp de acum incolo ,o masina SUPERBA.

:blink: :)

post-66-1143321935_thumb.jpg

:)  :)

Tu chiar urasti X3-UL :)

X3-ul este si va ramane pentru mult timp de acum incolo ,o masina SUPERBA.

:blink:  :)

75935[/snapback]

o fi frate pt cine-i place. de mult n-am mai avut o masina sa ma bucur asa ca am scapat de ea. dupa putine imi pare rau daca ma bucur de ce am luat in loc. a fost numai cazul cu x5 de aceea am revenit. cu x3-ul in schimb....brrrr....awfull experience. la concret si caroseria e facuta prost si motorul+ cutia erau nasoale (3.0dA). acum au rezolvat cu motorul si cutia, devine ok pt cei de talie medie. eu sunt cam umflat.

o fi frate pt cine-i place. de mult n-am mai avut o masina sa ma bucur asa ca am scapat de ea. dupa putine imi pare rau daca ma bucur de ce am luat in loc. a fost numai cazul cu x5 de aceea am revenit. cu x3-ul in schimb....brrrr....awfull experience. la concret si caroseria e facuta prost si motorul+ cutia erau nasoale (3.0dA). acum au rezolvat cu motorul si cutia, devine ok pt cei de talie medie. eu sunt cam umflat.

75943[/snapback]

Doru,tu ai alte standarde pentru masini :blink:

Nu compara X3-ul cu seria 7 ,nici macar cu X5-ul.

Despre design ce sa zic,imi place,este chestie de gust,gandeste-te ca unora le plac "spinerele" la roti si eleroanele(cat casa) pe portbagaj :)

Am prost gust sau nu,nu stiu,X3-ul imi place mult. :)

Interiorul lasa un pic de dorit fata de X5,asta este clar.Ce sa-i faci,alti bani alta distractie.

Masina se conduce ca un E46,si nu exagerez cand spun asta,nu simti ca este un mini :) SUV.Una peste alta ,masina mi-a placut mult.Mai mult decat ma asteptam. :)

Deoarece gusturile sunt diferite,exista mai multe marci si modele de masini.

Fiecare cu preferinta lui :)