Jump to content

320D 1999

Recommended Posts

Salut all. Am si eu o nelamurire .Aku 1 sapt. mi sa oprit motoru deodata in mijlocul unei intersectii din buc.am un 320 D an 1999.evident l-am tractat la service dupa care mia desfacut sa vada ce are.aku 2 zile mia zis in felu urmator/ce e stricat:

-Vibrochen(trebuie nou )

-Cuzineti polier (..nou)

-Cuzineti bieleta(..nou)

-Set garnituri complet

-Semering polier si distributie

-Bieleta completa .

Si toate aste mi lea aratat ...sunt complet disctruse si rupte in doua.e clar. Omul mia zis ca imi face masina ca si noua dar ma costa mult.in jur de 3500 E numai piesele(fara manopera care cica e in jur de 1000 E) si ca m-ar as iesi mai ieftin daca as fi cumparat un motor second.Dar se merita ?Ce parere aveti de scorul care mil cere mecanicu ?

Aku daca ma intrebati de ce mi sa oprit motorul ...nush ce sa va zic ...nu ma prea pricep...tot ce stiu e ca am fc mai multe drumuri in 2 sapt Suceava -Bucuresti fara antigel si ca am mers cam 100 Km cu un zgomot "ciudat de tractor"dupa care a murit de tot.

P.S . masina e luata din italia deci am garantie la motor dar nu akopera decat intre 50 % si 70 % pt ca nu e luat de la reprezentanta.

Astept parerea voastra .

nu stiu ce sa zic, dar mi se pare exagerat pretul si la piese si la manopera

un motoor sh e riscant - nu stii ce cumperi si e posibil sa fie si ala varza

cauta un mecanic mai calumea si mai ieftin si rezolva partea aia cu italia si discountul si repara motorul ala

sau i-ati un motor de pe o masina care functioneaza - sa poti sa vezi si tu (sau un mecanic mai bine) cum merge motorul ala

nu stiu ce sa zic, dar mi se pare exagerat pretul si la piese si la manopera

un motoor sh e riscant - nu stii ce cumperi si e posibil sa fie si ala varza

cauta un mecanic mai calumea si mai ieftin si rezolva partea aia cu italia si discountul si repara motorul ala

sau i-ati un motor de pe o masina care functioneaza - sa poti sa vezi si tu (sau un mecanic mai bine) cum merge motorul ala

Nush ce sa zic dar oricum va dati seama ca mie mi-ar conveni sa imi dea el comanda de piese ( originale normal) ca imi face motorul ca si nou plus ca nu platesc eu diferenta ci taicamiu .oricum niste bani trebuiau bagati in masina asta .ceva oricum nu era in ordine de cand am luato .stiti voi cum e cu istoricul unei masini SH. nici aia din italia de la oficina nu stiau totul dar in fine ...astept sa imi dea asta lista cu pretul pieselor si vedem...initial vroiam sa o fc si sa o vand dupa ce sa intamplat dar aku ca asta mia descoperit mai multe ... mecanicu asta imi da 5 ani garantie la fiecare piesa in parte ca le ia din germania .deci...totusi nu m-as increde intr-un motor SH.

Edited by Vladut320D

Foarte rari, dar foarte foarte rari sunt mecanicii care sa fie in stare sa faca o reparatie capitala impecabila la un motor de BMW. Am vazut multe reparatii de genul asta. Motorul mergea bine in general, dar cu diverse "efecte secundare".

Ia alt motor, cea mai buna varianta. Ma refer bloc si chiulasa, nedesfacute, restu le pui de la motorul tau.

Foarte rari, dar foarte foarte rari sunt mecanicii care sa fie in stare sa faca o reparatie capitala impecabila la un motor de BMW. Am vazut multe reparatii de genul asta. Motorul mergea bine in general, dar cu diverse "efecte secundare".

Ia alt motor, cea mai buna varianta. Ma refer bloc si chiulasa, nedesfacute, restu le pui de la motorul tau.

Deci u zici ca nu ar trebui sa am incredere in manopera lui ? oricum un alt motor e o varianta la care deja m-am gandit dar sa zicem ca in mecanicu asta am incredere ca mi la recomandat cineva ...dar in fine ...o sa vad.

Deci u zici ca nu ar trebui sa am incredere in manopera lui ? oricum un alt motor e o varianta la care deja m-am gandit dar sa zicem ca in mecanicu asta am incredere ca mi la recomandat cineva ...dar in fine ...o sa vad.