Jump to content

Recommended Posts

am un e92....si la momentul respectiv nu imi doream trapa pe ea....din experiente neplacute la alta masina.....timpul a trecut si acuma mi s-a pus pata de a avea trapa pe masina mea....un e92 coupe alb...

intrebare: se poate pune trapa acuma ? de la ei de la bavaria ? ( adica sa-mi decupeze plafonul si sa imi monteze trapa cu intreg ansamblul )

nu am chef de mistouri...postati doar daca aveti informatii...

Multumesc frumos !

Cu stima !

am un e92....si la momentul respectiv nu imi doream trapa pe ea....din experiente neplacute la alta masina.....timpul a trecut si acuma mi s-a pus pata de a avea trapa pe masina mea....un e92 coupe alb...

intrebare: se poate pune trapa acuma ? de la ei de la bavaria ? ( adica sa-mi decupeze plafonul si sa imi monteze trapa cu intreg ansamblul )

nu am chef de mistouri...postati doar daca aveti informatii...

Multumesc frumos !

Cu stima !

sunt firme specializate care monteaza trape si este foarte posibil. dar nu la bavaria.

Pai daca accepti sa ti se cioparteasca masina, clar ca poti sa montezi si turela cu mitraliera. :)

Daca vor sa ti-o faca exact ca una din fabrica, pana si stalpii trebuie modificati, trapa are niste scurgeri care vin prin stalpi din cate imi amintesc.

Deci o data ca trebuie scos complet absolut tot interioru ca sa poata lucra curat, si o data ca trebuie revopsita jumatate de masina.

Pentru efortul asta, mai bine vinzi masina si iei alta cu trapa.

Pai daca accepti sa ti se cioparteasca masina, clar ca poti sa montezi si turela cu mitraliera. :)

Daca vor sa ti-o faca exact ca una din fabrica, pana si stalpii trebuie modificati, trapa are niste scurgeri care vin prin stalpi din cate imi amintesc.

Deci o data ca trebuie scos complet absolut tot interioru ca sa poata lucra curat, si o data ca trebuie revopsita jumatate de masina.

Pentru efortul asta, mai bine vinzi masina si iei alta cu trapa.

Dupa ce se pune trapa mai trebuie si un snop de fire, legate cap la cap sa functioneze si cu restul masinii.Bine, se poate pune si un buton cu un plus si un minus.

:)

E pacat de masina si mai mult ca sigur te costa MULT si nu merita . Vb cuiva de mai sus . Decat sa bagi atatia bani in masina asta (fara sa ai garantia ca iese ca din fabrica) mai bine vinde-o si ia una cu trapa. Sigur iesi mai ieftin si nu te doare capul !