Jump to content

Cat sa cer pe ..

oSerX

Recommended Posts

Vreau sa vand seria 3 ... 320d. dec. 2000, km ~230mii, incalzire scaune, parbriz atermic, oglinda electrocromata, xenon original, proiectoare, computer bord, cd player cu mp3 original bmw ( achizitionat din austria aproximativ 1,5ani in urma ~ 600eur ) , jante aliaj, mai am un set de jante de tabla cu roti de iarna, banchete rabatabile, cucu nu mai stiu ...

am schimbat toate chestiile pe spate ( arcuri, tampoanele din cauciuc care vin pe amortizoare, amortizoare )

pe fata am schimbat ambele bielete de directie cu lemforder ( ramasesera blocate bieleta in capul de bara ), b. antiruliu... am in cutie amortizoarele, set bucsi noi.

am revopsit peste tot unde erau ciobituri, zgarieturi mici, polish apoi.... sistemul de franare a fost schimbat cam 30mii km in urma, l'am luat de la augsburg si a fost brembo ( discuri + placute ) ...

cauciucuri noi vredestein sportrac 205x55r16 ( max 2000km au ) ....

probleme pe care le mai stiu in momentul de fata ..... ar trebui schimbat racordul flexibil .... si schimbate amortizoarele pe care le am in cutie ...

cat as putea cere pe ea ....... vreau sa o dau ca practic nu am ce face cu ea ... sta de pomana ... o pregatisem pentru 2 prieteni, unuia nu i s'a acordat imprumutul si celuilalt aceeasi problema - a luat credit mai mare si dupa noile norme l'au scazut cam 25demii eur si nu s'a mai incadrat la bani ...

masina merge foarte foarte bine, motorul este mai silentios chiar si ca la seria 3 coupe pe care am achizitionat anul asta .... probleme la motor am avut doar cu schimbarea celor 2 electrovalve turbina si injectorul cu quartz.

mersi frumos.

LE: as vrea sa o dau repede ca sta de pomana .....

LE2: toate lichidele schimbate : in vara am schimbat freonul, si in primavara uleiul cutie, antigelul, lichidul de frana ...

Edited by oSerX