Jump to content

CLASAMENT ANVELOPE IN TESTE !?

Gorobete

Recommended Posts

PROPUN CA IN ACEST THREAD, SA FIE POSTATE DOAR REZULTATELE OBTINUTE DE DIFERITE PNEURI PE DIMENSIUNILE ALESE, IN TESTELE OFICIALE FACUTE DE DIVERSE REVISTE/ORGANIZATII/COMPANII...

Daca are cineva top-urile cele mai recente pentru cat mai multe tipuri de anvelope, in afara de cel pe care il voi posta mai jos,rog sa ne ajute de fiecare data! Eu am incercat sa accesez si alte site-uri in afara de ADAC, dar nu am reusit sa vad testele, pentru ca trebuia trimis un SMS la un nr., la care daca trimiti din romania, nu merge.... de accea nu am putut accesa nici sursa de mai sus...plus ca de obicei, trebuie sa intelegi ce scrie pe acolo in germana...

Poate reuseste cineva sa posteze gumele si ordinea exacta in care au iesit acestea in teste... (cele mai relevante teste, mi se par cele pt dimensiunile pe 17"...)

Pentru cine are acces, testele cele mai relevante ar fi ADAC;TĂV;DEKRA dar si cele de le Auto Motor si Sport, si reviste consacrate de gen...

DECI ,DACA ARE CINEVA REZULTATELE IN TESTE PT PNEURI ATAT DE VARA CAT SI DE IARNA, IL ROG SA POSTEZE CLASAMENTELE CELE MAI RECENTE! AR FI FOARTE RELEVANTE PENTRU TOTI, DE OBICEI , ELE FIIND FOARTE FOARTE BUNE SI APROPIATE DE REALITATE, SI NE-AR SCUTI DE MULTE DISCUTII INUTILE..... MERCI! :)

P.S.: A folosit cineva DUnlop Sport Maxx TT? Sunt foarte curios de niste feed-back-uri... :) Merci.

In ultimul numar din Auto Motor si Sport topul anvelopelor suna cam asa: Dunlop Winter 3D,Continental Winter Contact TS 810 si Pirelli Winter Sottozero2,Michelin PA3,Vredestein Winter Extreme,Nokian WR G2. Penultimul loc a fost ocupat de Bridgestone Blizzak LM-25; nu ma asteptam ca un producator asa mare sa iasa asa in spate in acest top. Primele 3 anvelope din top au calificativul f.bun.

Si eu am dunlop sp sport maxx si sunt foarte multumit de ele.

Cred ca nu ati fost atenti....eu intrebam de sport max TT !!?? Acel TT e extrem de important, cauciucul fiind total diferit.... e asimetric, are Kevlar pe apex si e coinsiderat de cei de la DUnlop a fi varful de lance, desi se gaseste in putine dimensiuni si culmea....e mai ieftin putin decat Sport Maxx GT :)

Oricum, si eu am sport maxx normale, si sunt extrem de multumit de ele si am ceva experienta cu gumele...

REVENIND LA SUBIECT, POATE MAI POSTEAZA CINEVA NISTE REZULTATE IN TESTE...

Eu am avut MICHELIN PILOT PRIMACY si am fost foarte multumit de ele , am avut DUNLOP SP SPORT nu cine stie ce de ele , acum am COOPER ZEON XTC alese din motive finaciare , dar spre surprinderea mea mai multumit decat de DUNLOP .Daca vrei teste facute la alt nivel si nu doar pareri personale ale colegilor de forum da si tu un search pe google ca ai sa gasesti.

Pe formula mi-a zis un vanzator:cica cele mai bune is michelin deoarece ei folosesc cel mai mult in compoztie cauciuc pe langa altii care baga carbon sau asa ceva la greu acuma nu stiu cat ii de adevarat

Deci, daca baga carbon, cum face Dunlop, plus cat mai multi silicati, atunci e cel mai bine :)) In plus, nu are omu` de unde sa stie ce baga fiecare producator, ca atunci ar fi ori la aia la fabrica ori prin Bahamas , in nici un caz de fata cu tine, spunandu-ti chestiile astea...:))

VA ROG, POSTATI CLASAMENTE, NU PARERI PERSONALE, CA PENTRU ACESTEA SUNT ALTE THREADURI ! CAT DESPRE SEARCH PE GOOGLE, TE ROG FRATE, CAUTA TU SI BAGA, CA EU AM CAUTAT FFF MULT SI NU GASESTI CE AM ZIS EU!!! DACA CITEAI CU ATENTIE CE AM SCRIS PRIMA DATA, AI OBSERVA CARE SUNT PIEDICILE... (SI PREFERABIL, TESTE DIN 2008, MAX 2007, NU DIN 63...) :)

Pe formula mi-a zis un vanzator:cica cele mai bune is michelin deoarece ei folosesc cel mai mult in compoztie cauciuc pe langa altii care baga carbon sau asa ceva la greu acuma nu stiu cat ii de adevarat

Deci, daca baga carbon, cum face Dunlop, plus cat mai multi silicati, atunci e cel mai bine :)) In plus, nu are omu` de unde sa stie ce baga fiecare producator, ca atunci ar fi ori la aia la fabrica ori prin Bahamas , in nici un caz de fata cu tine, spunandu-ti chestiile astea...:))

VA ROG, POSTATI CLASAMENTE, NU PARERI PERSONALE, CA PENTRU ACESTEA SUNT ALTE THREADURI ! CAT DESPRE SEARCH PE GOOGLE, TE ROG FRATE, CAUTA TU SI BAGA, CA EU AM CAUTAT FFF MULT SI NU GASESTI CE AM ZIS EU!!! DACA CITEAI CU ATENTIE CE AM SCRIS PRIMA DATA, AI OBSERVA CARE SUNT PIEDICILE... (SI PREFERABIL, TESTE DIN 2008, MAX 2007, NU DIN 63...) :)

ce sa zic , mai cauta :) bafta !

Review-uri si clasamente, comparatii gasesti pe www.tirerack.com

AC Schnitzer, Alpina, McLaren SLR, Porsche GT2, GT3 vin echipate si firmele recomanda Michelin Pilot Sport PS2.(pt vara)

Nu cred ca este vorba doar de aranjamente de marketing intre firmele respective...

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?ti...Pilot+Sport+PS2

Edited by vim78