Jump to content

E60 525dA-2005

alex 83

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

alex vezi ca au scazut preturile si la Mpack acuma am vb cu cineva la telefon si imi spunea ca aduce la 980 sau ceva de genul, daca te interesezi il iei usor la 1000 euro, cel mai bine este sa il iei tu direct de la importatorul de piese ca altfel risti sa platesti adaosuri comerciale

• 3 weeks later...
mi se pare cel mai frumos e60 de pe forum. simplu si elegant.

Ms frumos! <_<

foarte tari pozele

prima oara ma speriasem, credeam ca mi-ai luat masina inapoi :) (apoi am vazut nr si trapa )

super masina sa ai grija de ea ca cine stie ...

Te asteapta :bashwall:

• 3 weeks later...

si eu am facut baie <_<

da arata bine , si eu i-am facut ieri interior exterior la a mea :) cea din semnatura ... si a iesit excelent , soare frumos , tot ce trebuie ... mi-a lipsit camera sa-i fac poze :bashwall:

ma nu e faina deloc, e naspa

pai in primul rand nu e dotata deloc

de exemplu nu are volan sport, head-up display, night vision, komfortzugang, presupun ca nici soft-close,volan M, cutie SMG,hifi-system professional individual, etc.

in al doilea rand nu are kit M

in al treilea rand vopseaua aia straluceste prea tare

in al patrulea rand nu are niste mochete frumoase din vinilin negru

si as putea continua la nesfarsit

eu zic sa scapi de ea repede cat mai poti ca ramai cu ea pe cap fara dotarile astea

si amu daca te-am convins sa scapi de ea uite asa ca om bun ce sunt ma sacrific eu sa o iau <_<

sa o stapanesti sanatos si pana te hotaresti sa o vinzi nu o "calarii prea mult sa nu oboseasca"

bafta

daca ai talpa mare si sti ce sa faci cu ea oricati bani ar avea ala tot la tine se intoarce :bashwall:

nu prea ai dreptate :)

la asemenea frumuseti trebuie sa stai bine cu banii ca sa poti sa-i dai tot cei trebe, sa-i satisfaci toate poftele si sa o duci la "restaurante" cat de des ca altfel te lasa.

si cu talpa mare inca nu ai nimeritao ca daca ai talpa mare cand o iei la o tura ii dai o talpa pana o aduci pe culmile vitezei dupa care gata iar ea te intreaba , atat

eu de exemplu am talpa mai mica si cand o iau la cate o tura o aduc pana aproape de culmea vitezei o las un pic si iar ii dau talpa tot pana in pragul vitezei si tot asa, pe cand termin cu ea beata o las in curte vlaguita de toate puterile

asa ca, decat o talpa mare, mai bine o talpa mica si jucausa si binenteles care sa o poata intretine

daca nu crezi intreabale :unsure: <_<

Bine ca am ceruit-o ieri,ca aseara a plouat si e plina de praf <_<

superba...am zis-o dde mai multe ori, dar nu pot sa ma abtin :bashwall:

Ms la fel :)

si amu daca te-am convins sa scapi de ea uite asa ca om bun ce sunt ma sacrific eu sa o iau :blink:

sa o stapanesti sanatos si pana te hotaresti sa o vinzi nu o "calarii prea mult sa nu oboseasca"

bafta

Vino cu banii :unsure:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.