Jump to content

E60 525dA-2005

alex 83

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu.

A fost o schimbare de look din partea ei.Initial avea roti pe 16',dar si-a facut un "implant" pe 17' :) Si pe loc m-am indragostit.... :)

Acum sa vedem,sper sa nu ma lase pentru unu cu bani multi :)

Edited by alexandru_83

Vezi daca trebuie sa schimbi bateria , ca sa vezi daca merge trebuie sa ti un pik apasat pe MODE pana se aprinde un led Verde si dupa acea apesi pe ON si la fel faci cand dai pe OFF. Baterie se gaseste si costa undeva la 15 ron de la Kodac am luat ! si e baterie de 6.2 V nu de 9 su 12 !!, dar baterie merge si de 6 !Bafta !

da superba masina si eu am tot un seria 5 ca si al tau tot 525 cu steptronic multe din dotarile tale dar a ta are in plus si eu frumoasa totusi eu zic acuma dupa 7 luni de cand o am ca era o alegere mai buna daca luam un 530 sau chiar 530 XD alegerea perfecta din cate am citit nu consuma cu mult mai mult si diferenta e serioasa...consumul la ale noastre ii de pe la 12 la 15 depinde cum o calci :)

stopuri 380 euro, cabluri 195 GBP cu tot cu transport (dhl anglia). Cam asta ar fi tot. Kitul e plug&play. Nu necesita resoftare sau altceva.

Asa scumpe cablurile? :) Stopurile sunt originale?

era o alegere mai buna daca luam un 530 sau chiar 530 XD

E si diferenta de pret,daca vrei acelasi an,dotari multe,km putini... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.