Jump to content

Caut jante HARTGE pe 19 pt. E 60

sebastian

Recommended Posts

Foarte ciudat.

Jantele mele style 124, originale, sunt:

fata 245/40 R18 si spate 275/35 R18

pe cand Hartge pentru E60 de 18" sunt:

fata 245/40 ZR 18 si spate 245/40 ZR 18, adica identice. Ciudat.

63755[/snapback]

Nu e deloc ciudat . Sunt pentru modelele cu x- drive ( pe model cu x-drive nu poti pune anvelope mixte ) , iti spun asta pentru ca m-am documentat inainte .

Nu e deloc ciudat . Sunt pentru modelele cu x- drive ( pe model cu x-drive nu poti pune anvelope mixte ) , iti spun asta pentru ca m-am documentat inainte .

63768[/snapback]

Sunt si eu curios...de ce sa nu mearga anvelope mixte pe x-drive?

Din pacate numai noi am :)

64659[/snapback]

O.K. Spune-mi si mie un pret la modelul CLASSIC 2 pe 19 , eventual poti sa-mi dai si un pret cu tot cu cauciucuri( Michelin , Continental , Bridgestone ).

P.S. O SINGURA RUGAMINTE AM . VREAU SA TII CONT CA JANTELE VOR FI PENTRU UN E 60 530 XI , ( din cate am inteles de la BAVARIA , nu merg jantele cu anvelope mixte , pe masini cu x - drive ) . Multam . :blink:

O.K.  Spune-mi si mie un pret la modelul CLASSIC 2 pe 19 , eventual poti sa-mi dai si un pret cu tot cu cauciucuri( Michelin , Continental , Bridgestone ).

P.S.  O SINGURA RUGAMINTE AM . VREAU SA TII CONT CA JANTELE VOR FI PENTRU UN E 60  530 XI , ( din cate am inteles de la BAVARIA  , nu merg jantele cu anvelope mixte , pe masini cu x - drive  ) . Multam . :blink:

64692[/snapback]

4400 Euro incl shipping in Romania cu anvelope Pirelli sau Continental.

HARTGE Radsatz: 8,5 x 19" ET 15 mit 245 / 35 ZR 19 vorn + 9,5 x 19" ET 22 mit 245 / 35 ZR 19 hinten

4400 Euro incl shipping in Romania cu anvelope Pirelli sau Continental.

HARTGE Radsatz:  8,5 x 19" ET 15 mit 245 / 35 ZR 19 vorn +  9,5 x 19" ET 22 mit 245 / 35 ZR 19 hinten

64795[/snapback]

1. Esti sigur ca se potrivesc cu tractiunea integrala ( nu doar ca au loc si ca se portivesc prezoanele , DAR MAI ALES CA NU SE STICA NIMIC ) Hartge recomana dimensiunea asta pe tractiune integrala ?

2. Spune-mi si mie cum se face plata ? :blink:

1. Esti sigur ca se potrivesc cu tractiunea integrala ( nu doar ca au loc si ca se portivesc prezoanele  , DAR MAI ALES CA NU SE STICA NIMIC ) Hartge recomana dimensiunea asta pe tractiune integrala ?

2. Spune-mi si mie cum se face plata ?  :blink:

64800[/snapback]

Asa mi-a recomandat Hartge, deci sper ca nu vorbeau fara ei. Plata se face in avans in contul firmei mele si jantele sunt trimise la oradea. Poti sa le aduci de acolo?

Cu stima

Razvan

Edited by RaZvY

Asa mi-a recomandat Hartge, deci sper ca nu vorbeau fara ei. Plata se face in avans in contul firmei mele si jantele sunt trimise la oradea. Poti sa le aduci de acolo?

Cu stima

Razvan

64802[/snapback]

Toata stima pentru tine . Nu vreau sa te jignesc , sa nu ma intelegi gresit , dar nu pot sa - ti bag in contul firmei tale 4.400 , fara sa am ceva in mana . Daca ai alta modalitate de plata le vreau dar asa NO WAY >

Inca odata imi cer scuze daca te-am jignit , dar asa sunt eu mai neincrezator . :blink:

Toata stima pentru tine . Nu vreau sa te jignesc , sa nu ma intelegi gresit , dar nu pot sa - ti bag in contul firmei tale 4.400 , fara sa am ceva in mana . Daca ai alta modalitate de plata le vreau dar asa NO WAY >

Inca odata imi cer scuze daca te-am jignit , dar asa sunt eu mai neincrezator .  :blink:

64806[/snapback]

Ok, nici o problema. Daca doresti putem face asa ca imi dai jumate in avans si jumate platesti cand aduci jantele de la oradea.

Toata cele bune

Razvan

Ok, nici o problema. Daca doresti putem face asa ca imi dai jumate in avans si jumate platesti cand aduci jantele de la oradea.

Toata cele bune

Razvan

64821[/snapback]

Cum vrei sa stabilim detaliile ( aici pe forum la un telefon , pe mail ) , si inca ceva nu pot fi aduse pana in Bucuresti ? :blink:

Cum vrei sa stabilim detaliile ( aici pe forum la un telefon , pe mail ) , si inca ceva nu pot fi aduse pana in Bucuresti ?  :blink:

64828[/snapback]

da-mi te rog un nr de tel si te sun. cu transport la buc nu sunt sigur :), e mai bun pt mine daca vi dupa ele in oradea si platesti la om in mana, e ok?

super...acuma am sunat si mi-a dat alta informatie.

Nu merge pe XI din pacate. Cei de la BMW au zis intradevar ca nu merge dar am vrut sa ma conving si de la Hartge, imi pare rau

Razvan

64901[/snapback]

:blink: :) :) :) :)

Si nu au zis nimic daca vor avea ceva in viitor si pentru E 60 xi ( intrebare de novice : Nu pot sa cumpar doua perechi pentru puntea fata si sa pun una pe spate ? , Se potrivesc ? ca au aceleasi dimensiuni 8,5.)

P.S. Cred ca am cautat la toate firmele , dar astea au fost singurele care mi-au placut . Chiar foarte mult . :)

:blink:  :)  :)  :)  :)

Si nu au zis nimic daca vor avea ceva in viitor si pentru E 60 xi ( intrebare de novice : Nu pot sa cumpar doua perechi pentru puntea fata si sa pun una pe spate ? , Se potrivesc ? ca au aceleasi dimensiuni 8,5.)

P.S. Cred ca am cautat la toate firmele , dar astea au fost singurele care mi-au placut . Chiar foarte mult . :)

64969[/snapback]

Au zis ca nu se poate si nu au planuri de a produce asa jante pt XI.

Sunt faine jantele, nu am ce zice...sorry

Parerea mea ca sunt ft idiotii nemtii. Iei 2 seturi de jante fata si iti intra fara probleme.

65115[/snapback]

pune pe spate o pereche pentru fata, OK e o solutie... dar n-o sa mai arate pe masina ca in poza pe care a postat-o la inceput... jantele de fata fiind mai inguste (8.5J) iar pe spate mai late (9.5J). E ca si cum ai pune pe M3 set roti de fata si pe spate.

Edited by sarpe74

pune pe spate o pereche pentru fata, OK e o solutie... dar n-o sa mai arate pe masina ca in poza pe care a postat-o la inceput... jantele de fata fiind mai inguste (8.5J) iar pe spate mai late (9.5J). E ca si cum ai pune pe M3 set roti de fata si pe spate.

65231[/snapback]

Salut

Am sunat si am mailat la Hartge. Au spus ca pt XI nu este nici o varianta, nu se pot pune 4 rotzi de fatza, nu prea inteleg de ce dar...