Jump to content

Recommended Posts

De curand am avut o alta neplacere ca sa imi intre in spate, un honda accord... care mi-a zgariat serios bara si bandourile.

Am facut masina pe RCA ul lui la un service dintre putinele ok agreate de asiguratorul ASITRANS ..., AUTOWAB, undeva pe langa baba novac.

Am gasit service-ul, dupa inca 3 ...mini ateliere, unde la telefon aveau pretentii de corporatii si la fata locului dadeai de oameni de treaba si prietenosi care iti vopseau masina in curte in spate;

asa...am ajuns si la AUTOWAB care ma asteptam sa fie un mini service ..la fel ca si celelalte.

Spre uimirea mea ....am gasit un service specializat pe vopsitorie si tinichigerie cu scule destul de performante, cuptor, si tehnica de vopsitorie electrostatica si cu o hala maricica unde erau la vopsit ...inca un BMW e60 si un Mercedes.

Receptia lucrarii a fost facuta cu seriozitate fara discutii pe langa subiect, absurde sau ... glume nesarate, si fara birocratie inutila.

Programarea s-a facut pentru luni, si astazi miercuri a fost gata, cu repere inlocuite: bandourile cu linie cromata, totul montat corect si paint jobul de calitate.

Sunt foarte multumit de tot, recomand cu incredere....

Edited by Stefan_SNK

Sunt foarte multumit de tot, recomand cu incredere....

Nu vreau sa fiu carcotas ...si eu recomandam pe unii pana mi-a sarit vopseaua dupa 2 saptamani :) ...La genul asta de recomandari e bine sa mai lasi sa treaca timpul ...macar 1 luna ...Dar e bine de stiut :)

• 3 months later...

a trecut mai bine de o luna de la reparatie.....tarifele sunt cam maricele devizu pt bara spate... vopsire + bnadouri noi a fost 19 milioane.... insa era implecabil art-workul ... si este si acum spre deosebire ....de vopsitoria anterioara de la ford ..la care am ajuns a doua oara ...sa imi repare lacul care sarise...

inca recomand <_<

• 2 months later...
a trecut mai bine de o luna de la reparatie.....tarifele sunt cam maricele devizu pt bara spate... vopsire + bnadouri noi a fost 19 milioane.... insa era implecabil art-workul ... si este si acum spre deosebire ....de vopsitoria anterioara de la ford ..la care am ajuns a doua oara ...sa imi repare lacul care sarise...

inca recomand <_<

mi se pare doar mie... sau este ENORM acest pret? pai daca 19 mil doar o bara, cat te-ar costa la ei sa vopsesti toata masina? 4000E ? ar fi culmea sa nu fi iesit bine la banii astia.. dar totusi cum de accepta cei de la asigurare acest deviz? poate n-am inteles eu bine si ai si inlocuit bara???

Edited by aditzzaa

• 2 weeks later...

Gata,si eu mi-am facut masina la AUTOWAB,ei fiind unul dintre zic eu putinele service-uri care in momentul cand aud k te-a lovit unu de la EUROINS te accepta si au decontare directa iar ca impresii sunt urmatoarele:

-Seriozitate=Da,cu mici interventii din partea ta!

-Profesionalism=Da,unul dintre actionarii este super OK,celalalt dc are chef bine dc nu nu,are o atitudine nu tocmai potrivita in relatia cu clientii dupa parerea mea,dar revin unul dintre ei este foarte comunicativ si disups sa te ajute("are vrajeala frumoasa")

-Calitate=Da

Si ca sa va detaliez putin ,am avut de inlocuit bara fata M techincs I,ornamente proiectoare,si inca 2 ornamente de sub proiectoare de la niste canale de aer care cu tot cu vopsit si montaj au ajuns la suma de 318,24 RON.Ce nu mi-a placut la ei este k nu isi dau foarte mult interesu si nu prea respecta programarile adica dc tu nu presezi te mai amana si cand mi-au montat aparatorile de noroi nu le-au montat cum trebuie si nu au pus toate suruburile ,dar asta sa fie paguba k pot sa le pun eu foarte bine.Ma bucur k am scapat si mai astept sa confirme plata cei de la Euroins ca sa imi pot recupera carte masinii care am lasat-o drept garantie.Trebuie sa mai merg si la pipera pt a imi cumpara numar de inmatriculare k cel vechi e distrus si am terminat.Sper sa nu treceti prin ce am trecut si eu.

• 1 month later...

Salut All,

Am fost si eu la service-ul AUTOWAB. Din pacate, cineva mi-a aplicat o cheie pe capota si pe toata partea dreapta a masinii asa ca am fost nevoit sa apelez la servicii de vopsitorie. Avand in vedere ca firma mea de asigurari avea decontare directa cu ei si citind review-urile pozitive de-aici, am ales sa merg la ei.

Concluzie: Experienta neasteptat de buna.

Detalii:

Am lasat masina la ei si mi-au promis ca o sa fie gata la data X. Din pacate, nu au reusit sa o termine la acea data, ea fiind gata la data de X+2 zile. La acea data, am fost la ei sa imi ridic masina. Intr-adevar, masina arata foarte bine. Si-au cerut scuze ca nu au reusit sa termine lucrarea la data promisa insa au spus ca din aceasta cauza imi vor rezolva o problema pe care o aveam eu de cand am luat masina (o infundatura sub stopul drept) gratuit. Astfel, au spus ca o sa indrepte elementul respectiv si o sa il revopseasca absolut gratuit.

In concluzie, m-au rugat sa revin cu masina pentru aceasta lucrare. In aproximativ o zi au rezolvat si aceasta problema iar acum masina arata impecabil.

Asadar, eu cel putin, am avut o experienta foarte buna cu ei.

Marius

• 2 weeks later...

au trecut mai mult de 7 luni ...si am sa revin cu un review prost...

mi s-a deteriorat vopseaua de pe bandouri, piese cumparate noi, au aparut puncte albe... si parca s-a dus lacul de pe muchii.

Edited by Stefan_SNK

• 5 months later...