Jump to content

accident e36 - numere provizorii

dany_cmd

Recommended Posts

azi 08 .11 am trecut pe la ora 22:30 , pe trafic greu mergand de la liberty center spre berceni , la al 2-lea semafor exact unde se face stanga pentru service bmw, un e36 de culoare inchisa (albastru inchis banuiesc) cu numere rosii , era intrat in spatele unui hyunday accent (banuiesc ca era) Ambele masini erau destul de sifonate , la fata locului fiind 2 echipaje de politie si o salvare.

Daca are cineva detalii sau poze... asteptam

si-o fi luat si ala un 316i cu 2000 euro din germania si s-a crezut la volanul unui M3 .. tipic ...

tot ce e posibil .... deja incep sa ma simt din ce in ce mai prost ca posed un e36 si nu prea e bine

Asta e romanu si nu ai ce ii face . Am ajuns sa vad pe strazi mai multe pisicute decat loganuri.....asta e trist !

"Am ajuns sa vad pe strazi mai multe pisicute decat loganuri.....asta e trist !"

Asa e ... loganul are frane mai bune LOL. Problema reala este undeva intre scaun si pedale ... loganurile sunt conduse de toata lumea .. in mare parte de oameni in toata firea, pisicute isi iau toti pustanii teribilisti ... si de aici vin accidentele.

In mare parte si pe mine ma ia oftica ca vad multe pisicute, birjarite fara mila, neingrijite, troznite pe toate partile, etc.

"Am ajuns sa vad pe strazi mai multe pisicute decat loganuri.....asta e trist !"

Asa e ... loganul are frane mai bune LOL. Problema reala este undeva intre scaun si pedale ... loganurile sunt conduse de toata lumea .. in mare parte de oameni in toata firea, pisicute isi iau toti pustanii teribilisti ... si de aici vin accidentele.

In mare parte si pe mine ma ia oftica ca vad multe pisicute, birjarite fara mila, neingrijite, troznite pe toate partile, etc.

pustanii teribilisti nu sunt intotdeauna grasi negri si vorbesc cu "haolo' mancatzas". Din 10 e36 pe strada 6 cred ca au acesti oameni in ele ...

azi 08 .11 am trecut pe la ora 22:30 , pe trafic greu mergand de la liberty center spre berceni , la al 2-lea semafor exact unde se face stanga pentru service bmw, un e36 de culoare inchisa (albastru inchis banuiesc) cu numere rosii , era intrat in spatele unui hyunday accent (banuiesc ca era) Ambele masini erau destul de sifonate , la fata locului fiind 2 echipaje de politie si o salvare.

Daca are cineva detalii sau poze... asteptam

ha ha ha .. super tare ... masina este a mea ... partea proasta este ca nu o conduceam eu ... hai ca`ti pun si poze

post-17739-1226598751_thumb.jpg

post-17739-1226598760_thumb.jpg

destul de urat , banuiesc ca acum urmeaza a fi dezmembrata nu ?

inca nu stiu ... arata rau .. dar nu este chiar atat de grav .. aripa, capota, parbriz, masca.... sub capota nu sa spart decat filtrul de aer si ambele radiatoare .... partea proasta este ca nu gasesc piese .. nu dezmembreaza nimeni 320 cu botul intreg .. toate sunt lovite in partea din fata .... eu as vrea sa o fac dar daca tot nu am sa gasesc piese .. ori o vand asa .... ori o dezmembrez ...chiar nu stiu ce sa fac

destul de urat , banuiesc ca acum urmeaza a fi dezmembrata nu ?

inca nu stiu ... arata rau .. dar nu este chiar atat de grav .. aripa, capota, parbriz, masca.... sub capota nu sa spart decat filtrul de aer si ambele radiatoare .... partea proasta este ca nu gasesc piese .. nu dezmembreaza nimeni 320 cu botul intreg .. toate sunt lovite in partea din fata .... eu as vrea sa o fac dar daca tot nu am sa gasesc piese .. ori o vand asa .... ori o dezmembrez ...chiar nu stiu ce sa fac

la ce iti trebuie sa dezmembreze fix 320 pentru piesele alea ???

sunt destule la dezmembrat chiar si aici pe forum.

Daca tii sa-l repari neaparat incearca la dezmembrari in Berceni la LAF, dezmembreaza pisici si ursuleti la greu. Am vazut si 325 sau 320 turbo dat la dezmembrat :) Din 5 masini cand am fost ultima data doar una era lovita, in rest stiu ca sunt aduse din afara si toate arata cat de cat ok. Daca era inmatriculat poate ca merita sa bagi banii in el, dar daca are numere rosii, bani de piese + mecani + vopsitorie + inmatriculat - iesi mult prea departe. In rest de 4tuning cer pe piese de zici ca sunt masini in valoarea de 10.000E. Edited by ziemenz

• 3 months later...