Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Service Engine Soon

Recommended Posts

Am inteles asta, doar m-a mirat faptul ca un tester aftermarket este mai bun decat cel original, asta daca cei de la Filaret au original.

Are mai mult legĂŁturĂŁ cu interpretarea tester-ului.

Nu cred cã tester-ul de la Filaret este atât de slab.

Probabil nu au vrut sĂŁ-mi spunĂŁ exact ce erori au apĂŁrut pe tester ca sĂŁ mĂŁ ĂžepuiascĂŁ.

Stai linistit, stiu ca nu te pricepi deloc la masini si doar platesti pentru diagnoza, era vorba de diferenta dintre testere.

Ironii gratuite ca de obicei.

Pai te pricepi? :)

Tocmai ai spus ca te duci cu masina la diagnoza, nu te intereseaza ce fac aia acolo, tu dai banii si gata.

Lucrurile s-au schimbat ĂŽntre timp.

Ceea ce am povestit s-a Întâmplat acum vreo 2 ani, abia luasem maºina.

Normal cĂŁ mĂŁ interesa ceea ce-mi fĂŁceau la maÂşinĂŁ, am stat vreo 5 ore la Filaret ĂŽn acea zi.

Au schimbat mai multe garnituri, termostatul, un cablu de la capotĂŁ, etc.

Ideea este alta.

Nu eram eu de vinĂŁ cĂŁ n-au gĂŁsit erori, eu eram un client.

Tocmai d-aia mergi la reprezentanÞã sau la un service autorizat BMW cum era Filaret la acea vreme, vrei sã se rezolve problema rapid ºi eficient.

Ar fi culmea sã le spun eu ce sã facã având În vedere tarifele pe care le practicã.

DacĂŁ ar fi fost un tester ĂŽn englezĂŁ sau francezĂŁ, aÂş fi citit Âşi eu ceea ce indica.

Nu Âştiu exact ce a indicat testerul, eu vorbesc din punctul de vedere al unui client care merge cu o problemĂŁ tehnicĂŁ la un service.

Nu am de unde sĂŁ Âştiu ce le afiÂşa exact tester-ul, nu sunt detectiv, nu e treaba mea asta.

Eu plãtesc pentru o diagnozã, atât.

Am inteles asta, doar m-a mirat faptul ca un tester aftermarket este mai bun decat cel original, asta daca cei de la Filaret au original.

Stai linistit, stiu ca nu te pricepi deloc la masini si doar platesti pentru diagnoza, era vorba de diferenta dintre testere.

si totul a fost de la benzina proasta :)

Toate cele 9 erori? :)

eu vorbeam doar de cazul lui mik15 .....cauza lui a fost benzina proasta

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.