Jump to content

Probleme mecanice cu masini noi.

fbdcnt

Recommended Posts

Poate suna deplasat dar masinile astea noi nu mai sunt cum erau pe vremuri, sa nu stii de ele 1-200,000km. De mai multi ani merg cu masini noi si cam am probleme care nu ar trebui sa apara. Am sa va relatez din experienta proprie sau ce am vazut cu ochii mei.

-X5 la 7000 km taler arc spate crapat (nu l-am bagat prin balarii). Permanente probleme cu angrenajul ambreiajului (manual).

-730d zgomot mare acum la 10,000km, un fel de scartiit punte spate (nu stiu ce e, dispare la apa). A aparut brusc. Sa nu fie vre-un amortizor din ala comandat ca ii fac viteza, am auzit ca se cam duc.

-Mercedes E- la 30,000 Km a trebuit schimbata toata bucsaraia pe fata + injectoare

- X3- nici o problema in 10,000

Altele- vazut 530 si 760 pana in 15,000 km cu joc si bataie la directie

Nu am vazut/auzit de probleme premature nici la seria 3.

Am uitat...multe probleme de computer la X5 imediat ce a venit, a durat vreo 2 luni pana i-au dat de cap, dezactiva toate sistemele de control al tractiunii in mers din senin. Cica a fost soft-ul prost, era prima serie cu facelift fabricata. Dupa schimbarea soft-ului nu s-a mai intimplat.

Edited by Doru

- X3- nici o problema in 10,000

64180[/snapback]

Iti era ... fidela ... si tu ai divortat :blink:

Eu am peste 20.000 km si 0 probleme. Nici la celelalte nu am avut probleme pana dupa 100.000 km. Poate e nevoie si de un pic de sansa, pentru ca e clar ca exista un procent relativ mic de piese care au defecte ascunse, si care se manifesta repede. Cred ca e si chestie de noroc, ca daca e cum spui, seria 3 fara probleme, daca iti cumperi, sigur o sa aiba ceva.

Si poate si starea drumurilor amplifica efectele...

Ti-a sosit x5-ul?

cica azi ar trebui sa vina, asteptau 5 trailere. am sa-l iau luni dupa amiaza sau marti. nu ma excita masina ca am mai avut-o cat trapa.

Iti era ... fidela ... si tu ai divortat  :blink:

Eu am peste 20.000 km si 0 probleme. Nici la celelalte nu am avut probleme pana dupa 100.000 km. Poate e nevoie si de un pic de sansa, pentru ca e clar ca exista un procent relativ mic de piese care au defecte ascunse, si care se manifesta repede. Cred ca e si chestie de noroc, ca daca e cum spui, seria 3 fara probleme, daca iti cumperi, sigur o sa aiba ceva.

Si poate si starea drumurilor amplifica efectele...

Ti-a sosit x5-ul?

64238[/snapback]

Normal ca nu mai sunt ca pe vremuri. Parerea mea e ca profitul adevarat si-l scot la piesele de schimb (care nu mai sunt facute sa reziste la fel ca alea de pe masinile sub '90) nu la vanzarea masinii propriuzise. Am un prieten cu o Cobra 300diesel, in sfarsit tre sa-i faca si el motorul. Are peste 1milion de km (masina de taxi) :blink: Bucsaraia nu a schimbat-o niciodata. Nu degeaba zice lumea ca botul de cal si cobra au fost masinile din cauza carora era sa dea Mercedesu faliment :)

La a mea nu am avut nici o problema pana acum in afara de becul de la airbag care sta aprins si nu poate fi resetat. Am auzit ca pe 6 si 7 ar cadea casetele de directie in draci (una la 20k km) dar sper sa nu mi se intample.

Edited by Kane

cica azi ar trebui sa vina, asteptau 5 trailere. am sa-l iau luni dupa amiaza sau marti. nu ma excita masina ca am mai avut-o cat trapa.

64241[/snapback]

Sa ne dai impresii noi la o masina pe care ai mai avut-o. Trapa e super, cred ca e ca si cea de la X3. Imensa si de efect

stiu si eu taxi un D classe parca din 90 si putin cu 1 mil km la bord. fost taxi in Germania

64338[/snapback]

Un tip care lucra la un garaj nu i-a venit sa creada cind a vazut un Mertan cu 500.000 km la bord. Dar era sa pice cind soferul i-a zis ca de fapt masina are 1,5 mil km la bord! :blink: Era un Mertan dizel de prin 70, daca nu ma insel.

Venind din nou la intrebarea de la inceput, eu nu ma pot plinge. Masina mea n-a avut probleme mari pina acum. A trebuit doar sa-i schimb ceva la suspensie pe fata. Cam atit...

Nu am avut nici o problema la suspensie ,directie.

Problemele au fost mai mult de electrica,electronica.

La 3, un far face condens dupa spalare.Asta e singura problema :)(nu ma deranjeaza).

Chiar inainte de a da X3-ul ,usa de la pasager nu se mai inchidea.Dupa un timp isi revenea.

Bordul mai facea figuri uneori deoarece nu se mai aprindea afisajul LCD.

Oricum,X3-ul este o masina extraordinara

:blink:

de cand am luat'o eu (320d)... am schimbat bucsi fata, trebuie sa schimb amortizoare spate..... si am vesnica problema cu racordul flexibil ( inca stau in dubiu daca sa schimb doar racordul sau intreg catalizatorul ).

unii zic ca schimbatul racordului e ok..... cineva de pe forum zicea ca nu prea .... ca trepideaza mai mult.....

in legatura cu suspensia ... ma gandesc ca marea buba a fost ca masina a stat din septembrie-octombrie in garaj ( si afara din garaj :blink: la bmw pe langa munchen si nu a fost folosita deloc. prea repede s'au dus amortizoarele si bucsile.... de cand o am am 31mii km - din iunie....

in rest nu am probleme...