Jump to content

s-au facut ZOB !

Tornado

Recommended Posts

Puse una langa alta , nu cred ca 5 din 10 oameni ar fi spus macar ca cele 2 masini au fost implicate in acelasi accident.

Urat , foarte urat !

@Andrei92 Usor , nu te enerva si nu mai fa pe eroul . Parerea mea sincera daca ai fi fata in fata cu respectivul nu cred ca ai mai spune acelasi lucru . Una e pe net , alta e fata in fata . Fiecare reactioneaza diferit la sperietura/accident/etc......

@Andrei92 Usor , nu te enerva si nu mai fa pe eroul . Parerea mea sincera daca ai fi fata in fata cu respectivul nu cred ca ai mai spune acelasi lucru . Una e pe net , alta e fata in fata . Fiecare reactioneaza diferit la sperietura/accident/etc......

Nu fac pe eroul...insa, nu mi se pare normal ca soferul Golfului sa faca asa !

dar cum trebuia sa faca ...E vreun manual de reactie in caz de nenorociri de astea ?.. ma refer ca sa dea bine la televizor ..ca sa vezi tu ca regreta ...Nu-l scuza nimeni pt ca nu exista vreo scuza ..dar la dezastr de astea mai bine taci in banca ta ca nu stii cum e viata !

Edited by myxage

dar cum trebuia sa faca ...E vreun manual de reactie in caz de nenorociri de astea ?.. ma refer ca sa dea bine la televizor ..ca sa vezi tu ca regreta ...Nu-l scuza nimeni pt ca nu exista vreo scuza ..dar la dezastr de astea mai bine taci in banca ta ca nu stii cum e viata !

in momentul in care ai ucis doi oameni si vina iti apartine in totalitate, nu e normal sa ai macar o urma de regret pe fata!? mie asa mi se pare normal ... si eu am lovit un baietel intr-o zi si nu a fost vina mea ... totusi nu m-am comportat asa. "putoiul" ala (pt ca nu era mai mult) avea mult curaj si datorita alcoolului. acela fiind si factorul ce la determinat sa treaca pe rosu ca dementul, nepasandu-i de nimeni si de nimic. Nu avea mult ... dar i-a fost de ajuns. Urla tatal lui la el sa sufle in aparatul ala, pentru ca el facea pe nebunul si refuza ... se vede clar ca e lipsa de experienta de viata. Era mare cocos ... ganditi-va si voi putin ... nu sariti asa pe andrei92 sau pe cei ce au aceeasi parere cu el. e normal sa fim revoltati pe astfel de indivizi ! nu stiu de ce ignorati gravitatea faptului in sine si analizati parerile altora...

Guest poleposition

e pacatoasa rau Grivita... in special noaptea cand e liber, drum drept, basini de basini etc. Rezulta asa ceva.

Se intampla des accidente noaptea pe Grivita.

Eu mi-am format reflex, chiar daca trec pe verde ma asigur oricum si niciodata nu plec "ca din pusca" in intresectii cand se face verde, pentru ca sunt multi care forteaza semaforul sau care trec pe rosu.

Am evitat destule pocneli astfel, mai ales ca sunt patit cu un accident exact in felul asta, iar de atunci sunt mai precaut in acest sens.

e pacatoasa rau Grivita... in special noaptea cand e liber, drum drept, basini de basini etc. Rezulta asa ceva.

Se intampla des accidente noaptea pe Grivita.

Eu mi-am format reflex, chiar daca trec pe verde ma asigur oricum si niciodata nu plec "ca din pusca" in intresectii cand se face verde, pentru ca sunt multi care forteaza semaforul sau care trec pe rosu.

Am evitat destule pocneli astfel, mai ales ca sunt patit cu un accident exact in felul asta, iar de atunci sunt mai precaut in acest sens.

:) :)

Nu am spus nimic de om . E vinovat pentru ce a facut , clar asta , e evident ca o sa traga ponoasele pentru ce a facut , dar de aici pana la al judeca/cataloga sau a spune ca ii dai cu ciocnul peste degete pentru cum "dadea pe sticla" (cum a aparut la televizor) nu mi se pare normal !

pot spune ca daca s-ar putea schimba legislatia in sensul bun si firesc, un sofer care omoara doi oameni, are permisul suspendat(asa era in realitate) si mai este si beat, iar in miezul noptii trece pe rosu si mai omoara doi oameni cred ca nu are ce cauta la volanul masinii toata viata. Pentru mine nu are scuza.....mai merge omul repede, mai conduce si neatent dar nu sa fi beat si sa mai si ai atitudinea pe care am vazut-o cu totii mi se pare sa fi nedemn de statutul unui om.

Imicer scuze daca sunt dur dar nu te pot crede ca exista scuza dupa ce omori trei oameni dintr-o lipsa crunta de bun simt si raspundere.Pacat ca are doar 20 de ani si va avea toata viata constiinta incarcata cu viata celor trei.(doar daca o are) .Dumnezeu sa ii ierte pe cei trei.

a murit si al treilea din cate stiu......