Jump to content

Alarma E90...pareri...

Recommended Posts

Salut,

am si eu un BMW E90 318d...adus din Germania si caut de vreo 2 saptamani sa-i pun o alarma viper 1002...pana acum am dat de cei de la Falcon de pe Magheru, care lucreaza cu Kia...si mi-au zis ca pt E90 ar mai fi nevoie de un sistem suplimentar care ar costa inca vreo 120 de dolari...ma rog una peste alta montarea alarmei cu tot ajunge undeva la 1400 RON...are altcineva vreo sugestie???...alt dealer???...alta alarma???

Astept pareri!

Merci frumos

parca e cam scump, am vazut alarma asta la 600 RON , iar ea e prea scumpa pt o simpla alarma fara pager.

ai putea sa ti-o iei separat alarma, si sa mergi undeva sa ti-o monteze pe garantie. s-a mai discutat despre cat de mult conteaza montajul pe-aici.

poate te ajuta si asta: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...3&hl=alarma

Vezi cĂŁ cei de la Falcon sunt foarte neserioÂşi, mai bine mergi ĂŽn altĂŁ parte.

I-au montat greÂşit o alarmĂŁ unui amic pe un E46 325i Âşi din acest motiv ĂŽi intra cutia steptronic ĂŽn mod de eroare.

Ne-am certat cu ei o dimineaÞã Întreagã pânã au fost de acord sã verifice toate firele ºi ºi-au dat seama cã din cauza lor apãrea eroarea.

Ne-au mai Âşi minĂžit cĂŁ nu au mai pĂŁĂžit niciodatĂŁ aÂşa ceva Âşi chiar atunci aÂştepta un domn cu un A4 cu cutie multitronic care avea exact aceeaÂşi problemĂŁ.

Salut,

am si eu un BMW E90 318d...adus din Germania si caut de vreo 2 saptamani sa-i pun o alarma viper 1002...pana acum am dat de cei de la Falcon de pe Magheru, care lucreaza cu Kia...si mi-au zis ca pt E90 ar mai fi nevoie de un sistem suplimentar care ar costa inca vreo 120 de dolari...ma rog una peste alta montarea alarmei cu tot ajunge undeva la 1400 RON...are altcineva vreo sugestie???...alt dealer???...alta alarma???

Astept pareri!

Merci frumos

Alarma nu isi merita banii astia.

Salut,

Astept pareri!

Merci frumos

Alarma nu isi merita banii astia.

Salutare tuturor si multumesc frumos de reply...da stiu ca nu merita 1400 RON o alarma banala...sincer si mie la prima vedere mi s-au parut neseriosi astia de la Falcon...dar inca nu reusesc sa ma orientez spre o firma mai buna :)...sau altfel zis...nu gasesc eu...m-am mai uitat la Caraudio si inca cateva si urmeaza sa discut azi cu ei...

Intrebarea mea ar fi daca stie cineva un loc bunicel de montat o alarma bunuta (indiferent ca e Viper, Hornet, K9, Maat, etc etc) si daca are cineva vreo sugestie punctuala cu privire la o alarma anume...

Multumesc frumos si sa aveti o zi buna :)

Sugestie punctuala nu am decat la brand. eu as merge pe viper, chiar si cea mai ieftina, fac toate acelasi lucru avand aceleasi functii si acelasi senzor de soc. fata de maat (de ex) e mult mai programabila, daca nu iti convine o functie o scoti. ar mai fi si hornet, care sunt aproape identice cu viper.

...dacã tot a venit vorba de alarme, mi-am amintit ceva....un prieten al unui prieten ºi-a cumparat un M3 E92, cãruia i-a pus o alarma Viper (nu mai ºtiu modelul exact, doar cã a pus-o pe cea mai scumpa sau cam aºa ceva....)....acum vreo saptãmâna i-a fost furatã maºina, cu tot cu alarmã, de pe Bulevardul Unirii (strada cu fântâni).....a gãsit poliÞia maºina, acum cateva zile, fiind pãrãsitã de hoÞi care au parcat-o intr-un stalp sau ceva de genul asta....

....so, dacã e vreunul fixat pe maºina ta sa Þi-o fure, tot rãmâi fãrã ea.....singurl avantaj e cã sperie hoÞii, lucru pe care Îl face cam orice alarmã.....

...dacã tot a venit vorba de alarme, mi-am amintit ceva....un prieten al unui prieten ºi-a cumparat un M3 E92, cãruia i-a pus o alarma Viper (nu mai ºtiu modelul exact, doar cã a pus-o pe cea mai scumpa sau cam aºa ceva....)....acum vreo saptãmâna i-a fost furatã maºina, cu tot cu alarmã, de pe Bulevardul Unirii (strada cu fântâni).....a gãsit poliÞia maºina, acum cateva zile, fiind pãrãsitã de hoÞi care au parcat-o intr-un stalp sau ceva de genul asta....

....so, dacã e vreunul fixat pe maºina ta sa Þi-o fure, tot rãmâi fãrã ea.....singurl avantaj e cã sperie hoÞii, lucru pe care Îl face cam orice alarmã.....

Da asta cu alarma cam asa e...ai perfecta dreptate...alarma e doar un moft de extrasiguranta...casco e baza oricum...daca vrea sa iti fure masina ti-o fura si cu si fara alarma lejer...tocmai de aia mi se si pare un moft nejustificat de costisitor sa dau 1400 de ron pe o alarma...si speram sa gasesc ceva mai "uman" care sa coste in jur de 800 maxim 1000 RON cu tot cu montaj