Jump to content

numere rosii

Asgaard

Recommended Posts

la mine erau si niste table indoite... capota, aripa + bara sparta... era destul de ciufulita ( http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=38320&hl= ), nici farul pe stanga nu mai statea la locul lui... si mai aveam si folie neagra pe fata...

anyway, de primit nu m-a primit, pe motiv ca masina nu este in deplina ei integritate! cu folia o rezolvam eu pana la urma, dar cu lovitura n-am avut cum.... acum depinde la tine cat de sparta pe bara pe spate... daca e vreo fisura minuscula, nu cred sa fie vreo problema... daca atarna si are ditamai gaura, nu stiu ce sa zic... cred ca te duci degeaba!

e doar indoita bara fata in partea de jos si un plastic spart (cred ca o bordura sau ceva de genul ala)...o sa sun la ei sa intreb :)

si daca ai luat de 3 ori la rand numere rosi, mai poti lua inca o data? sau exista vre-o alta varianta ca sa mai poti lua numere rosi? eu nu am inca banii de taxa si este cam mare .. :)

Nu mai poti lua alte numere rosii din pacate.

Va trebui sa astepti pana ai banii de taxa ca sa o inmatriculezi definiti.

si daca ai luat de 3 ori la rand numere rosi, mai poti lua inca o data? sau exista vre-o alta varianta ca sa mai poti lua numere rosi? eu nu am inca banii de taxa si este cam mare .. :)

Trist, dar o sa cam stea degeaba pana platesti taxa. Naspa moment.

Edited by cristi_vlh

nu stiu ce sa iti zic...teoretic ei iti verifica starea tehnica,nu optica

masina trebuie sa fie si in stare optica buna deoarece la rar iti face poze la masina cand ti-o tece in registru. cu 50 lei in plus in cartea masini le inchizi ochii...cel putin asa e la RAR Suceava. (proprie experienta cu bara si grila sparta)

am fost la rar cu ea si mi-a dat revenire (pt frana de mana... penibil stiu) si acum mi-am rezolvat problema si tre sa ma duc inapoi, in schimb nu stiu daca tre sa imi fac programare iar sau nu. sau daca e vreun regim special la reveniri. aveti vreunu idee cum se procedeaza?

Ca sa fii cat de cat linistit cand mergi la RAR, trbuie sa faci o vizita la service cam cu o saptamana inainte... o constatare, poate ceva piese schimbate, reglaj la frana, la directie, verificare tobe (daca sunt prinse bine si nu sunt sparte) si abea apoi mergeti la RAR..

si eu pateam la fel daca nu eram atent, dar intr-o seara am verificat frana de mana pe pietris si surpriza pe partea stanga nu tinea deloc. am dus-o la service si cand s-au uitat baietii mai bine erau cam gata tamburii si sabotii, i-am inlocuit, am urcat-o pe stand la itp, am verificat franele, gazele si au iesit toate bune. te poti duce dupa ce rezolvi problema, in decurs de 30 de zile, nu trebuie programare, eu asa stiu. Edited by Fane_05

Am auzit un zvon. Cica daca dai in judecata finantele pentru taxa de inmatriculare, chiar daca n-ai nici o sansa ca asta dupa 1 iulie e acceptata de UE, pe perioada procesului ti se pot da numere rosii. Vreau sa verific cumva informatia, ca m-ar ajuta de minune.

Am auzit un zvon. Cica daca dai in judecata finantele pentru taxa de inmatriculare, chiar daca n-ai nici o sansa ca asta dupa 1 iulie e acceptata de UE, pe perioada procesului ti se pot da numere rosii. Vreau sa verific cumva informatia, ca m-ar ajuta de minune.

Pai sa dai in judecata inainte sa iei numere definitive? Asta da, ar fi o manevra reusita, cu termenele la procese in romania. Sincer, m-as mira sa fie ceva cu asta.

Pai sa dai in judecata inainte sa iei numere definitive? Asta da, ar fi o manevra reusita, cu termenele la procese in romania. Sincer, m-as mira sa fie ceva cu asta.

Da, inainte de numere definitive. Procesul oricum il pierzi daca e pentru taxa de mediu. Niste samsari mi-au zis, sunt tare curios cum este. Am fost o data la seful politiei pentru numere rosii si mi-a zis ca se mai pot da inca o data dupa ce se plateste taxa, insa asta era inainte de faza cu 90 de zile.

Am fost o data la seful politiei pentru numere rosii si mi-a zis ca se mai pot da inca o data dupa ce se plateste taxa, insa asta era inainte de faza cu 90 de zile.

Nu mai merge, decat trei luni. Asta stiu sigur, ca sant eu la a treia luna la o janghina de Focus, nu mai pot lua, gata, carte de romania scrie de saptamana viitoare. Cel putin la Alexandria, nu stiu in alte parti. :) :) :)

Si ce ma oftic e ca platesc o sapca de bani(950euro) la o masina care iese an 2004 la rar... Barem de era BMW

Edited by cristi_vlh