Jump to content

Cum scot casetofonul afara

Recommended Posts

Salut baieti,

Astazi am inebunit incercand sa scot casetofonul de la masina afara.

Pur si simplu nu imi dau seama cum il pot scoate. M-am pus ca fraerul sa scot suruburile de la suport (le-am scos pe toate 4, si alea de sus care de abia le vezi) si mi-am dat seama ca degeaba.

Are cineva o solutie ? Am vazut pe net ca trebuie un kit special sa il scoti, dar trebuie sa fie si alta modalitate.

Astept un sfat :)

Mersi

Scuzati va rog,

eram foarte repezit si nu mi-am dat seama ca am omis cele mai importante chestiuni :)

Masina este E39 din 1997, si are casetofonul original pe masina (printre altele scrie Business pe el :) ). Din pacate nu am poze facute, poate ma puteti ajuta si fara .

Edited by blastergod

Si eu am exact aceeaasi masina si cass si as vrea sa il scot. Nu prea am avut timp dar acum cateva zile am dat jos radioul si am vazut 2 suruburi cu cap imbus la partea de cass dar nu mi-am dat seama cum s-ar putea scoate. Era cineva care facuse o intrare AUX pe sistemul audio business si asa as vrea si eu. Daca reusesti sa il dai jos sau daca afli cum posteaza aici. Daca zilele astea o sa am timp o sa mai incerc si eu sau poate il intreb pe ciupanezu.

Succese

Pe bmwtips exact partea cu modalitatea de scoatere a cass-ului lipseste. prin urmare problema ramane...

sub butonu de volum de la mid ai un durub, il desfaci si scoti midu afara. Sub cass se vad 2 suruburi(alea galbene) cu care este fixat. Le desfaci si la-i scos afara, foarte simplu

Edited by Calin78

cel mai probabil nu ai reusit pana la ora asta ... sistemul de prindere al casetofonului la e39 este o mizerie.

ca sa iti dau un indiciu casetofonul se fixeaza in 2 mici urechi de incinta din metal din bord (pe fiecare parte cate una). accesul la ele este foarte greu practic trebuie impinse cu o surubelnita indoita sau din unghi fiindca nu iti permite bordul. iti trebuie multa rabdare si concentrare. mai intai pana le localizezi si dupa aia trebuie sa gasesti o modalitate sa le ti impinse/trase ca sa poti sa tragi casetofonu afara. o sa trebuiasca sa demontezi coaja de jos a bordului ca sa iti faci cat de cat loc sa vezi urechile respective.

bafta

• 2 months later...
nu trebuie sa dai jos decat 2. deschizi usa din dreapta, bagi o surubelnita cu varful acoperit in izolier (ca sa nu zgari trimul) sub marginea trimului de pe bord si tragi cu incredere. are niste cleme care au sa sara. dupa ce il dai jos pe ala il dai la fel jos si pe cel de deasupra casetofonului si ai sa vezi suruburile.