Jump to content

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
pielea se numeste morning fog...daca te referi la pielea de pe scaune...cea de pe volan nu stiu.

cam asa as vrea si eu pe a mea, poate o ideie mai inchisa.

mai am o intrebare, masina o lasi la el in astea 4-5 zile, sau ia masuri, face tapiteria si o monteaza apoi intr-o zi ? lucrarea se face in Bucuresti, only ?

merci.

Edited by Airhead

lucrarea se face in bucuresti.

culoarea o alegi tu dintr-un paletar de la importator.

la mine s-a demontat tot din masina, mai putin scaunul de sofer si fata de usa...asta ca sa pot circula.

din momentul in care are pielea dureaza 4 zile complet...dar, depinde cand te programeaza.

am scris telefonul in primul post, deci sunati si vorbiti direct, el e in masura sa va dea informatii complete...eu pot sa va spun doar ca am fost foarte multumit...toata lumea care a vazut masina s-a mirat cand le-am spus ca e custom.

bafta la toti !

se pot imbraca volane in piele normala sau perforata.

pret 85 euro.

de unde ma procopsesc si eu cu o maciulie asa cu argintiu pe mijloc?! ..o dau pe asta care o am(simpla si imbracata piele neagra-impecabila) plus ceva diferenta..scuze de offtopic

eu am luat de 3xpert, e OEM...poti sa suni la reprezentanta sa vezi cat costa.

nu cred ca o sa vrea nimeni schimb...si eu am avut ce ai tu. am dat-o aproape degeaba.

Edited by armin

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Se pare ca a mai aparut un "Marius Design" pe forum.Pacat, fiindca se gasesc greu tapiteri cu experienta.Sincer nu imi dau seama daca a fi neserios este o moda in Romania sau meseriasii dupa ce dau de bani uita ce inseamna a fi SERIOS.

Sa va spun de ce am ajuns la concluzia de mai sus:

Luni am sunat la numarul de telefon de mai sus sa intreb daca imi poate imbraca un volan de M ca al lui Armin.Persoana care a raspuns a spus ca se poate dar miercuri fiindca sunt ceva lucrari ,cu mentiunea sa sun dimineata pe la 10 pt a fi sigur.

Miercuri pe la 10.10 am sunat.Cel ce a raspuns mi-a spus ca se poate imbraca volanul dar sa ajung la atelier la el ,pe Calea Giulesti,dupa 2.30 dar ca ma suna pe la 1.30 sa imi spuna ca este sigura treaba.Am asteptat acel telefon dar nu a sunat nimeni.Asa cum am vorbit am ajuns la atelier pe la ora 15,atelier care de fapt este un service auto.Aici am fost intampinat de un individ,destul de amabil, care mi-a spus ca George nu este acolo dar ca il suna sa il intrebe pe unde este.Raspunde o doamna ca ia spus ca george este la un interior,ca si-a uitat telefonul acasa ,dar vine in jumatate de ora.Am plecat de la atelier si i-am spus acelui individ ca revin mai tarziu.La 4 am sunat iar la George.A raspuns doamna si mi-a spus ca George este la un interior si revine in juma'de ora dar ca ii spune sa ma sune cand ajunge acasa.Am tot asteptat sa ma sune George dar nu a sunat.Tinand cont de imprejurari dar totusi considerand ca este o persoana serioasa am sunat iar la el pe la 8.30.A sunat telefonul de cateva ori dupa care apelul a fost respins.

Joi crezand situatia de fata este o intamplare am mai sunat de 2 ori la George,pe la 11 si la 2 insa nu mia raspuns nimeni.Atelierul fiind in drumul meu spre casa am trecut pe acolo in speranta ca daca vorbim fata in fata ne intelegem altfel.La atelier am gasit accesi persoana de ieri care la sunat iar pe George.Acesta ia spus ca are un interior de x5 de facut si ca nu ajunge la atelier,adaugand ca eu nu l-am anuntat ca ma duc pe la atelier si ca daca vreau sa il gasesc acolo sa il sun inainte(pai cum sa il sun daca nu mai raspunde??) La aprox 10 min dupa ce am, plecat de la service am sunat iar la George care bineinteles ca nu a mai raspuns.

Din punctul meu de vedere chiar daca Marius Design este un incurca lume si un neserios macar raspunde la telefon in comparatie cu acest George care nici macar atat respect nu are fata de viitori lui clienti.

Mare pacat ca acesta este um meseriasi despre care s-au scris atatea cuvinte de lauda.

ps.: si cu Martius a fost la fel la inceput

Edited by ro_jamess

Cu tot respectul pentru munca lui insa timp de o saptamana am avut rabdare suficienta ,zic eu.Inteleg ca nu se compara in interior de x5 cu un amarat de volan dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma las dus cu vorba pana isi face tapiteru timp.Din pacate pentru el mai sunt altii care stiu si meserie si probabil sunt mai seriosi.

In alta ordine de idei nu imi pare rau deloc de acest incident deoarece in acest fel am gasit un alt tapiter care pot sa spun ca mi-a executat volanul aproape perfect(perfect nu vine nici din fabrica <_< ).Pun cateva poze poate gasiti voi defectele.

post-3060-1239400509_thumb.jpg

post-3060-1239400526_thumb.jpg

post-3060-1239400544_thumb.jpg

post-3060-1239400559_thumb.jpg

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 4 months later...
  • 10 months later...

Am vorbit vineri cu George Âşi a rĂŁmas sĂŁ-l sun duminicĂŁ pentru a stabili o programare pentru luni.

Am sunat Âşi duminicĂŁ Âşi luni de mai multe ori Âşi nu mi-a rĂŁspuns la telefon, la fel Âşi azi.

Ăn afarĂŁ de numĂŁrul afiÂşat, mai are Âşi un alt numĂŁr?

Nu ĂŽnĂželeg de ce nu rĂŁspunde la telefon, mi se pare destul de neserios din acest punct de vedere.