Jump to content

Pentru cei cu TV in masina

fbdcnt

Recommended Posts

Am descoperit cu uimire rescanand programele TV in masina ca au aparut transmisii digitale terestre- DVB-T in Bucuresti.

Calitatea semnalului este exceptionala, ca din satelit. Pentru receptie trebuie o mica antena liniara (ca de radio) nu Yagi. Cand se pierde, pixelizeaza si dispare. Ce am prins sunt urmatoarele: TVR1 si 2, Ant.1, Pro TV, Prima si Realitatea. Este posibil ca unele masini cu TV mai vechi sa nu prinda digital. Emisia este numai in Buc si se pare ca bate citiva zeci de Km. Se prind in continuare aceleasi posturi si analog. Sper sa-mi vina si X5-ul cu tuner mixt. Informatie e buna si pt acasa daca n-ai cablu, pui un tuner extern digital cu o sarma pe post de antena si gata. Intram frate si noi in lume. Daca fac si pe aia cu amenzile si taxele platite pe net mi se mai ia greata de locul in care traiesc.

mda...am gasit asta...bravo lor frate!

CLICK AICI

Edited by Doru

da numai pe loc. cica la x5 gasisera o smecherie sa mearga tot timpul. daca exista trebuie sa fie pe net.

off topic.eu ce fac nu mi merge tv nici acasa.in masina nici vb:PP oricum intrebare.la astea noi tot numai pe loc ai voie sa te uiti nu? stiu ca daca depasesti 5 10 km la ora se opreste din motive de siguranta.

64433[/snapback]

da-i un rescan, trebuie sa prinzi. stai pe loc cat scaneaza si lasa-l sa termine, dureaza 1-2 min. pe urma ia ce a memorat unul cate unul, daca prinzi digital vei vedea numele postului in lista daca nu "can xx", nu stii ce e pe fiecare, pe unele nimic, numai paraziti. eventual fa asta intr-o zona aerisita (herastrau) nu printre blocuri. daca tot nu vezi mergi la service. al meu merge f bine. sa vad la x5, il iau diseara-maine dar am citit ca si asta are digital.

Eu nu prind nimic cu TV-ul din masina. Am incercat o gramada de setari de tari sau standarde si tot nimic. Singurul post care am reusit sa-l prind a fost Realitatea TV. Eram pe undeva prin regie parca si se vedea extrem de prost.

64457[/snapback]