Jump to content

ATENTIE MARE - FURTURI PIESE DE PE MASINI

Guest sorren

Recommended Posts

Sunt constient ca multi dintre voi cunoasteti problema si din pacate o parte (ca si mine) v-ati confruntat cu ea . . . si anume furtul de piese la comnda de pe masini.

Marea majoritate a masinilor aduse de afara vin FARA alarma stok, e, adusa in ro aceasta masina este expusa furtului.

Mie mi-au furat asta vara debitmetrul din masina, aceasta fiind parcata in fata blocului, au spart geamul de la sofer, au deskis capota, au luat piesa si au plecat . . . lucrul asta s-a intamplat la ora 10 dimineata intr-o sambata, tin sa zic ca masina este parcata intr-o zona fff circulata fie perpedes pe trotuoar fie cu masina pe strada, doar ce parcasem cu 20 min inainte si urma sa plec iar in alte 30 min . . . oamenii M-AU urmarit . . . este fantastic ce se poate intampla in ro.

Concluzie, daca nu aveti alarma, e momentu` sa schimbati lucrul asta, va scuteste de o groaza de nervi, timp pierdut si bani aruncati aiurea.

lol, chiar, ca si de asa ceva am avut parte

64574[/snapback]

un pic off-topic, dar la mine dacĂŁ ĂŽmi taie cineva un cauciuc cicĂŁ nu se despĂŁgubeÂşte. cicĂŁ ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ o avut ĂŁla ceva cu mine..... adicĂŁ am facut eu ceva... wtf? aÂşa abureala mare n-am auzit ĂŽn viaĂža mea, dar am zis cĂŁ las de la mine. dacĂŁ ĂŽmi bagĂŁ un bolovan prin parbriz e ok, dacĂŁ ĂŽmi taie roate nu? :blink:

vesti proaste... pentru vandalism nu despagubeste nici o companie de asigurari!

64580[/snapback]

nici una pe dracu... io am clauza clara de vandalism in contract. include si miscari populare, greve, manifestatii. singura mentiune a fost cea legata de taiatul rotilor. m-a apucat rasul cand am auzit, dar ce era sa zic?

@cookin: ba da. Alliantz mi-a despagubit ptr vandalism un far

64639[/snapback]

asta pt ca au vrut ei... dar daca citesti contractul o sa vezi ce scrie in el...

am intanlit si eu cazuri in care in mod legal si contractual nu trebuia despagubita dauna dar a fost. Ultima data la un Cayenne turbo care si-a rupt o roata pe 22" si un cauciuc de alta, in contract scrie clar ca nu se despagubesc rotile si elementele de suspensie deca nu este afectata in accident si o alta parte a masinii. Asta la Generali.

in romania se poate orice....

Edited by cookin