Jump to content

cumpar volan sport in 3 spite fara comenzi e46

Recommended Posts

cumpar volan sport in stare buna,fara comenzi,cu trimuri preferabil de culoare neagra,sa aibe si airbagul rotund chiar daca e sarit(am gasit capacul rotund ptr volan dar imi trebuie si mecanismul din interior ca sa pot folosi claxonul)

astept oferte pe mess id keos_32 sau tel 0740558829

Edited by keos_32

• 1 month later...
cumpar volan sport in stare buna,fara comenzi,cu trimuri preferabil de culoare neagra,sa aibe si airbagul rotund chiar daca e sarit(am gasit capacul rotund ptr volan dar imi trebuie si mecanismul din interior ca sa pot folosi claxonul)

mai vrei volan am eu unul dar este cu comenzi la 150e sau fara comenzi la 100e

mai vrei volan am eu unul dar este cu comenzi la 150e sau fara comenzi la 100e

ai cumva si airbagul(chiar daca e sarit,spart,adica mecanismul din interior)?

Am si eu volan in 3 spite, trimul de jos e argintiu, iar cel de sus nu are comenzi- sa nu stric piata = 100 EURO

imi trebuie si fierul cel din mijlocul volanului,il ai?

Daca te referi la fierul in care intra airbag-ul, nu-l am.

DacĂŁ nu te grĂŁbeÂşti, trebuie sĂŁ-mi cumpĂŁr eu airbag Âşi Ăži-l pot vinde pe al meu (sĂŁrit).

Mai bine zis, il donezi

Cine ar da bani pe un airbag sĂŁrit? :)

Pe forum se vând capace de airbag'uri la 100€. Cine ar da 100€ pe un capac, care nici mĂŁcar nu ai cum sĂŁ-l montezi la volan?

Eu am zis cã-i vând airbag'ul sãrit (defect). Mãcar poate sã-l monteze :) .

Sunt la vânzare capace de airbag pe 100 €.

Nu cred cĂŁ a cumpĂŁrat cineva. :)

Ok, cum zici tu...

Omul a spus clar cã este interesat sã cumpere aºa ceva, nu i-am bãgat eu pe gât airbag'ul defect. Nu am dat eu anunÞ cu airbag'ul defect.

Sincer nici nu-mi trecea prin cap cĂŁ ar fi cineva interesat de acest airbag :) .

• 4 weeks later...
Sunt la vânzare capace de airbag pe 100 €.

Nu cred cĂŁ a cumpĂŁrat cineva. :)

Ok, cum zici tu...

Omul a spus clar cã este interesat sã cumpere aºa ceva, nu i-am bãgat eu pe gât airbag'ul defect. Nu am dat eu anunÞ cu airbag'ul defect.

Sincer nici nu-mi trecea prin cap cĂŁ ar fi cineva interesat de acest airbag :) .

Il mai ai?

Cine ar da bani pe un airbag sĂŁrit? :)

Deci pânã la urmã se vând ºi airbag'uri sãrite :) .

volanul este rezervat pentru o saptamana la ( keos 32). deci nu se mai vinde, decat daca nu i-l ia intr-o saptamana.
Edited by Allex

ExcepĂžia care confirmĂŁ regula. :)

eu cred ca i-l cumpara pentru ca e bun pretul, nu neaparat pentru airbag, un volan ( doar covrigul) in starea asta este cam 100 euro, trimul argintiu este 30 euro, comenzile sunt 140 euro noi iar sh eu nu am gasit sub 100 euro( am cautat eu acum o luna) si pe langa asta il poate si folosii pentru ca are airbagul, a si mufele le-am cumparat eu noi pentru masina mea acum o luna si au fost 25 euro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.