Jump to content

Ce jante sunt acestea?

adrianrus

Recommended Posts

Cam aÂşa, trebuie sĂŁ cauĂži pe google replici Z4 M. :)

PoĂži sĂŁ pui jante pe 17 ĂŽnsĂŁ ai grijĂŁ la ET, ai nevoie de niÂşte jante cu ET mare adicĂŁ apropiat de ET 47.

Pe seria 5 Âşi seria 7 se potrivesc jantele cu ET mic.

Nu poĂži monta pneuri pe 16 pe niÂşte jante pe 17, trebuie sĂŁ cumperi pneuri tot pe 17.

Cam aÂşa, trebuie sĂŁ cauĂži pe google replici Z4 M. :)

PoĂži sĂŁ pui jante pe 17 ĂŽnsĂŁ ai grijĂŁ la ET, ai nevoie de niÂşte jante cu ET mare adicĂŁ apropiat de ET 47.

Pe seria 5 Âşi seria 7 se potrivesc jantele cu ET mic.

Nu poĂži monta pneuri pe 16 pe niÂşte jante pe 17, trebuie sĂŁ cumperi pneuri tot pe 17.

Ca sa nu risc: Exista si pe 16 replici Z4 M?

MaÂşina va fi mai rigidĂŁ Âşi mai stabilĂŁ ĂŽnsĂŁ vei simĂži mult mai tare gropile Âşi denivelĂŁrile.

Asta nu e bine! Am verificat presiunea in pneuri de vreo doua saptamani si simt mult mai tare denivelarile si nu e foarte placut. Ma gandesc ca nici pentru masina nu e prea sanatos!

Jantele mai mari ĂŽnseamnĂŁ dinamicĂŁ mai bunĂŁ dar uzura mai mare pentru articulaĂžii, caseta de direcĂžie Âşi suspensie.

DacĂŁ mergi cu grijĂŁ, nu vei avea probleme.

Ma gandeam! Si ce pneuri merg pe varianta de 17''? Ce-mi recomanzi? Acum am 205/55/R16!

Edited by adrianrus

din cate stiu eu 47 e indicat la e46. jantele astea de Z4M chiar arata bine :)

Arata bine dar pe 16" exista? Daca exista mi-as lua si eu, pe 17 nu as da banii, sunt prea rigide la gropi iar cauciucurile sunt prea scumpe sa le distrug pe liniile de tramvai din Bucuresti. Chiar aseara mi-am luat un ditamai cuiul in cauciuc nou :)

Edited by CatalinE

Nu risti nimic. Intra si jante pe 18" pe masina ta, in mod oficial.

Vezi stickerul de pe stalpul soferului.

Multumesc mult!

Ce-mi recomanzi? Cat mai mari? :)

acum depinde si de ce motor ai pe masina cu cat jantele sunt mai mari cu atat vei pierde mai mult din demaraj

cu cat motorul e mai mare cu atat mai putin vei simti acest lucru

parerea mea e ca 17 ptr seria 3 sunt suficiente la noi in tara(dar asta e doar parerea mea)

Arata bine dar pe 16" exista? Daca exista mi-as lua si eu, pe 17 nu as da banii, sunt prea rigide la gropi iar cauciucurile sunt prea scumpe sa le distrug pe liniile de tramvai din Bucuresti. Chiar aseara mi-am luat un ditamai cuiul in cauciuc nou :)

Nu este chiar atât de mare diferenÞa Între 16 ºi 17.