Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Un E60 530d. Reusesc sau nu?

Alex Dragan

Recommended Posts

Pai ce ne facem mai baieti ca trbuie sa ne luam masini si ne mananca astia cu taxa lor ...

Ne forteaza sa cumparam ce ? Logan, Fiat, Kia? Si sa n mai spun cat costa si astea si ce calitate ofera!

Gata deci astia ne impun indirect sa nu mai cumparam masini de afara.. au spus asa : ii lasam sa le inmatriculeze dar le triplam taxa si sa vedem care cum se mai descurca...

Sunt f suparat si tot nu mi vine sa cred ... Poate s o rezolva ceva acum cu politica asta cu prim ministrul ca se schimba etc, speram si noi ..

Ma bucur mult ca imi raspundeti si cred ca e o modalitate f buna sa aflam ce taxe avem de platit concret cand ne vom lua masina asta. Eu sincer ma gandeam la inceput la un 520d insa cu timpul am observat ca nu prea sunt multe si ca i sta cel mai bine cu un motor de 30d din toate punctele de vedere.

Aflasem de sume imense pt inmatricularea motorului de 3000 de la diversi si m am ambitionat sa aflu eu singur si concret de la voi.

Ce sa mai ... 3000 RON inmatricularea, impozitul 900 RON, cam 500 RON RCA-ul obligatoriu, 300 RON RAR-ul plus 100 RON numere, talon cum spunea si ionchi.

Pana la urma trebuie sa ai 5000 RON numai sa poti sa mergi cu masina asta dupa ce o aduci de afara. Cine stie poate mai scade si taxa asta sa speram.

Sa nu ma mai gandesc la faptul ca fara CASCO nu ma gandesc sa merg cu ea, asta mai costa aproape 6000 RON/an.

Pana acum cam asta e, mai astept pareri de la voi si completari.

casco la a mea cea de mai sus este 1975euro/an cu o reducere de 10%daca este platita integral, la o valoare de 28.000 euro(atat considera ei valoarea la ora actuala a masinii)

asta cu cateva franshize:-15%dauna totala si furt total, fara franshiza la eveniment, si polita include si vandalism.

ca o precizare inainte era undeva in jur de 3300 de euro taxa de prima inmatriculare adica de3,6 ori mai mult decat este acum taxa de poluare.

este o Promotie ff buna pana in 31 Decembrie la BCR pt masinile care se incadreaza in maxim 4 ani vechime...la e60 meu mi-a iesit casco 1200 de euro full casco fara franciza la avarie partiala....franciza doar la furt sau la avarie totala 10%...la o valoare asigurata de 22.000 de euro care zic ca-i ff bine

Nu ma sperie CASCO si oricum nu concep sa merg nici 2 zile cu masina fara i l fac ...

Asa zic si eu sa mai asteptam sa vedem ce se intampla ... chiar daca imi iau masina o sa mi iau un primavara in martie si sper sa se stabilizeze pana atunci sa stim toti cum si ce ... asta e .. depindem de jocuri politice ...