Jump to content

E46 - 330d

mikken

Recommended Posts

am gasit niste jante alpina originale pe 18, cu cauciucuri noi good year eagle f1, insa vrea 1200 euro pe ele si sincer mi se pare cam mult <_< oricum arata demential.

Fiind originale, nu mi se pare deloc mare preĂžul.

Jantele Alpina sunt foarte rare Âşi aratĂŁ foarte miÂşto.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

stiu ca pretul pentru niste jante originale Alpina pe 18 nu e mare, unde mai pui ca si cauciucurile Good Year Eagle F1 sunt noi noute 235/40/18 fata si 265/35/18 spatele...insa in vremurile astea de criza economica, nu prea ma incanta sa fac asemenea investitii.

plus ca ma mai gandesc la o chestie...daca doamne fereste dau intr-o groapa sau ceva si imi fac praf o janta de aia? sunt extrem de slabe sansele sa mai gasesc una la fel...si la un pret rezonabil, tocmai pentru ca sunt extrem de rare <_< ar insemna sa renunt la tot setul si nici nu prea as putea sa vand doar 3 :)

• 1 month later...
  • 2 months later...

Ma gandeam sa repar infundatura aia de deasupra rotii spate stanga, daca tot nu se vinde masina (poate din cauza asta <_< )

Aveti idee cam cat m-ar putea costa si daca e posibil sa nu iasa bine? Cam ce portiune ar trebui sa fie revopsita?

Merci

• 4 months later...
  • 3 months later...

Alexxx, nu e de pe forum, dar parea genul care o va intretine.

NU sunt happy deloc, poate cuvantul potrivit ar fi usurat :)

De fapt am un sentiment de tristete, mi-e foarte greu sa ma despart de ea, dupa aproape 3 ani in care am avut parte numai de momente placute. Insa nu o mai foloseam aproape deloc...si o masina tinuta in parcare, e degeaba.

Oricum, orice sut e un pas inainte nu? ....spre MMMMMMMMMMMMMMMMMMM :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.