Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

BMW 320d M-Tech II

BRANDEX

Recommended Posts

armin said:
prima poza e de la inceput...pe urma vezi si tu schimbarea :)

cam tare masina...ce sa zic...pachet m tech II, portbagaj csl, jante 19, 2din, carbon peste carbon :)

misto angels oem look

capota aia o mai pui? :)

E programata si aia, dar fondurile care erau alocate pt ea s-au dus pe pompa de injectie :)

BRANDEX said:
  armin said:

cam tare masina...ce sa zic...pachet m tech II, portbagaj csl, jante 19, 2din, carbon peste carbon :)

misto angels oem look

E programata si aia, dar fondurile care erau alocate pt ea s-au dus pe pompa de injectie :)

asta e...e frumos si mini, dar nu era pacat sa stea frumusete de masina in parcare ?

si trimurile noi? sau nu le vad eu din cauza ca ai facut poze cu telefonu'?

Edited by armin

armin said:
  BRANDEX said:
  armin said:

misto angels oem look

asta e...e frumos si mini, dar nu era pacat sa stea frumusete de masina in parcare ?

MINI-ul e al prietenei. Nu puteam sa o las asa, tebuia sa o repar.

Frumoasa foc ai facut masina nene Brandex. Pacat ca nu ai apucat sa vii cu ea sambata la intalnire sa o vad si eu.

Poate data viitoare. E modificata frumos oricum.

Vezi ca ma abonez si eu la niste inele cromate + angel eyes + stopuri led daca imi faci niste preturi "prietenesti" :)

Sa ma tii la curent cu sistemul deschidere portbagaj - incearca sa il inlocuiesti cu totul daca nu merge "extirpat" decat mecanismul.

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Am o intrebare : De ce asa tarziu te-ai hotarat sa o pui la rubrica "masina mea" ?

DanMTK said:
Frumoasa foc ai facut masina nene Brandex. Pacat ca nu ai apucat sa vii cu ea sambata la intalnire sa o vad si eu.

Poate data viitoare. E modificata frumos oricum.

Vezi ca ma abonez si eu la niste inele cromate + angel eyes + stopuri led daca imi faci niste preturi "prietenesti" :)

Sa ma tii la curent cu sistemul deschidere portbagaj - incearca sa il inlocuiesti cu totul daca nu merge "extirpat" decat mecanismul.

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Am o intrebare : De ce asa tarziu te-ai hotarat sa o pui la rubrica "masina mea" ?

Sambata daca te prezinti o sa ffiu acolo cu ea.

Cand te hotarasti ma anunti si o rezolvam.

Sistemul de la portbagaj e in MINI si e plecat de acasa, maine ma apuc de el si iti spun ce am rezolvat.

De lene :)

Foarte frumoasa masina ! S-o stapanesti sanatos !

Jantele, sunt frumoase, insa nu sunt cam mari ? Cum te descurci cu ele pe drumurile patriei ?

Ceasuri cu plasma nu pui ? Astept sa vad cum arata cu capota de CSL....:)

Bafta !

Andrei92 said:
Foarte frumoasa masina ! S-o stapanesti sanatos !

Jantele, sunt frumoase, insa nu sunt cam mari ? Cum te descurci cu ele pe drumurile patriei ?

Ceasuri cu plasma nu pui ? Astept sa vad cum arata cu capota de CSL....:)

Bafta !

Merci, sunt mari, dar merg cu foarte mae grija.

Ceasurile cu plasma mi se par cea mai mare tiganie.

G U N T H E R said:
  BRANDEX said:
Ceasurile cu plasma mi se par cea mai mare tiganie.

hai bine pardaliane ca ne faci tigani, sa moara sa faca....hai las' ca te iertam :)

felicitari pt transormari. Frumoasa masina, cam mult carbon dar deh..cand spui Brandex spui carbon :)

S-o stapanesti sanatos si fara incidente!

E parerea mea personala, gusturile nu se discuta.

Merci frumos

dragosxtt said:
Cu siguranta unul dintre cele mai frumoase e46 modificate cu bun gust(modelul ala de pleoape nu le suport de nici o culoare,scuze dar nu am putut sa ma abtin,e doar o parere personala)

Nu e suparare, gusturile nu se discuta, mie nu-mi plac cele drepte, si nici nu se gasesc drepte din carbon.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.