Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

BMW 320d M-Tech II

BRANDEX

Recommended Posts

poate sa ninga poate sa ploua eu am capota noua <_<

f frumoasa !

merita sa pui elemente carbon cand ai nevoie sa scazi in greutate ... dar pentru un 320d ... ma indoiesc ca asta doreste ... este mai mult pt tuning visual :) oricum este frumoasa , sa-ti traiasca !

xfil3s said:
merita sa pui elemente carbon cand ai nevoie sa scazi in greutate ... dar pentru un 320d ... ma indoiesc ca asta doreste ... este mai mult pt tuning visual <_< oricum este frumoasa , sa-ti traiasca !

E clar ca pt design a pus tot carbonul. Daca vroia sa scada greutatea scotea un scaun si castiga mai mult decat din toate elementele din carbon puse :)

Allex said:
Foarte tare maÂşina :unsure:

ÂŞtii cumva ce preĂž are o capotĂŁ din carbon simplĂŁ, fĂŁrĂŁ aerisiri?

in jur de 1000 de euro

armin said:
arata foarte bine cu noua capota :bashwall: ...cred ca e unicat in bucuresti cel putin...

cand o vinzi? <_<

Momentan asa stiu si eu, dar deja am comandat pt un M3 E46 si capota si portbagaj (pt colegul soundwork2005 - cred ca nu l-am botezat).

De vandut nu stiu inca. Saptamana viitoare o bag la revizie, placute, verificare completa etc.

florin83 said:
E diferenta mare de greutate intre capota din carbon si cea originala?

Nu-ti ploua la motor? :wub:

Arata bine :blink:

Este diferenta mare de greutate. sa speram ca nu o sa ma inunde :)

xfil3s said:
poate sa ninga poate sa ploua eu am capota noua :blink:

f frumoasa !

merita sa pui elemente carbon cand ai nevoie sa scazi in greutate ... dar pentru un 320d ... ma indoiesc ca asta doreste ... este mai mult pt tuning visual :wub: oricum este frumoasa , sa-ti traiasca !

Le-am pus pt aspect.

Multumesc tuturor pt aprecieri.

Sper sa ajung sa o spal astazi si sa-i fac poze, plus ca mai trebuie jonglat putin cu capota sa se aseze mai bine, dar asta ramane pe saptamana viitoare.

sos said:
Mult ne mai tii in suspans. Pune ceva poze facute pe zi. Sunt foarte curios cum arata ca din pozele astea nu vad mare lucru.

Fara intentie, dar am avut f multa treaba si astazi si tot seara am reusit sa o spal si sa ajung acasa. Sper sa vina maine cineva la intalnire cu un aparat bun (al meu e praf, dar cred ca eu sunt ala praf) si sa facem poze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.