Jump to content

BMW 320d M-Tech II

BRANDEX

Recommended Posts

Nu stiu masina asta ar cere un facelift <_<

Aripi... capota... faruri

Nu ar fi rau deloc , chiar astazi am vazut un sedan cu faruri de coupe facelift , m-am socat putin (credeam ca e coupe) cel mai bine masina asta arata la alt proprietar care vrea o masina frumoasa, va sta in fata si peste 10 ani si brandex sa-si poata lua linistit un E92 sa-l faca cel mai frumos din B :)

Edited by edy1092

@CRYSTY_fane39 - Merci

@AaronNel - Trebuie sa-si scoata si ea o parte din investitie <_<

@Stefan_SNK - Gata, ii ajunge (am vrut sa-i pun aripi din carbon de coupe + faruri si am renuntat) - maine sper sa fie trimurile gata

@blue6 - se gaseste si capota GTR de facelift :))

@POIUYT - mai asteptam putin

Spliterele de CSL pt M-Tech 2?

atat de scumpe sunt rahaturile alea..?! :) 400 de euro...

e clar,imi pun bara de M ca tot acolo ies...merci frumos pt deranj,dar am sa zic pas ... <_<

apropo ,bara de M la tine ,cat costa...ca sa stiu daca stai mai bine

Spliterele de CSL pt M-Tech 2?

atat de scumpe sunt rahaturile alea..?! :) 400 de euro...

e clar,imi pun bara de M ca tot acolo ies...merci frumos pt deranj,dar am sa zic pas ... <_<

apropo ,bara de M la tine ,cat costa...ca sa stiu daca stai mai bine

ai PM

să nu zici că-s răutăcios, da' astea chiar ĂŽs urâte rău.... nu atâta materialul (că aici sunt subiectiv), da' parcă's făcute de unu' beat.. sau cel puţin din cauza reflexilor... eu zic să le pui ĂŽnapoi pe celelalte, chiar dacă nu-mi plăceau din motive subiective, măcar erau impecabile... Edited by blue6

blue, nu cred ca mai poate sa le puna pe celelalte...astea sunt "celelalte" <_<

eu pana nu le vad live nu-mi dau cu parerea, pot fi reflexii de lumina aiurea.

am vazut la alt user trim-uri facute in carbon (nu folie) si aratau extraordinar de bine...evident si munca a fost pe masura, facute de manuta lui.

fĂŁrĂŁ sĂŁ fac refrire la material, care sĂŁ zicem cĂŁ e o chestie subiectivĂŁ, calitatea lucrĂŁrii, cel puĂžin din poze, e incomparabilĂŁ. adicĂŁ alea ce le avea ĂŽnainte, arĂŁtau aproape ca unele originale.... astea ĂŽn schimb...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.