Jump to content

BMW 320d M-Tech II

BRANDEX

Recommended Posts

pe e36 incap jante de 20 fara niciun fel de modificare, decat geometrie corespunzatoare, singura conditie sa fie jantele cu offsetul potrivit

ma indoiesc ca pe e46 sa nu incapa jante cel putin la fel de mici

deci cele pe 19 intra fara stres.... zic eu

La E46 sunt scrise pe stalpul usii, presiuni ale anvelopei doar pana la 18 toli (maxim recomandat de producator pentru acest model). Stiu ca sunt si mai mari...dar pe riscul proprietarului, daca nu se intervine si la schimbarea altor componente. Edited by lucianpurdescu

nu ating pe spate DELOC ? <_<

cu pasageri in spate ating, momentan nu am decat amortizorele sport, arcurile nu am apucat sa le schimb, urmeaza, plus ca astazi am aflat ceva nou in sensul ca exista o geometrie sport care face rotile / \ , papa anvelopa urat, dar nu o sa mai atinga si este mult mai stabila pe strada.

deci tu acum ai arcuri normale? cand o sa pui arcurile sport o sa atinga si mai bine :)

si daca o sa faci rotile asa /\ tot vor atinge , acolo unde se inbina coltul de la bara spate cu pasajul rotii , pt a evita atingerea trebuie sa evazezi pasajele sau sa pui suspensie sport reglabila in inaltime si duritate , sus si tare :bashwall:

Nu or sa mai atinga, luni ma duc sa-i fac geometria sport daca am timp si o sa revin cu rezultatele.

• 2 weeks later...
nu ating pe spate DELOC ? <_<

cu pasageri in spate ating, momentan nu am decat amortizorele sport, arcurile nu am apucat sa le schimb, urmeaza, plus ca astazi am aflat ceva nou in sensul ca exista o geometrie sport care face rotile / \ , papa anvelopa urat, dar nu o sa mai atinga si este mult mai stabila pe strada.

deci tu acum ai arcuri normale? cand o sa pui arcurile sport o sa atinga si mai bine :)

si daca o sa faci rotile asa /\ tot vor atinge , acolo unde se inbina coltul de la bara spate cu pasajul rotii , pt a evita atingerea trebuie sa evazezi pasajele sau sa pui suspensie sport reglabila in inaltime si duritate , sus si tare :bashwall:

Nu or sa mai atinga, luni ma duc sa-i fac geometria sport daca am timp si o sa revin cu rezultatele.

sunt curios.. s-a rezolvat ceva?

sunt curios.. s-a rezolvat ceva?

Abia astazi am ajuns si am facut-o. Prin oras nu au mai fost probleme, am tras si frana de mana la maxim si am dat sa plec sa fac balans, nu mai atinge, mai ramane de facut o proba cu greutate pe spate si la drum lung. Sa speram ca nici acolo nu vor mai fi probleme.

• 1 month later...
Merci, merci.

Pentru ca a fost cuminte, a primit un cadou cu ocazia celor 220.000 km

ai acelasi condensator cu mine :)

asa am vrut si eu sa fac, cum ai facut tu cu difuzorul , doar ca vroiam sa pun ceva mai mare si nu prea avea sustinere... cum se aude?! :lol:

Merci, merci.

Pentru ca a fost cuminte, a primit un cadou cu ocazia celor 220.000 km

ai acelasi condensator cu mine :lol:

asa am vrut si eu sa fac, cum ai facut tu cu difuzorul , doar ca vroiam sa pun ceva mai mare si nu prea avea sustinere... cum se aude?! :lol:

Se aude surprinzator de bine, am renuntat la sacul de sky si bate direct in masina. :)

Se aude surprinzator de bine, am renuntat la sacul de sky si bate direct in masina. :)

Sunt curios daca se aude mai bine decat ce am eu acum :lol: (oricum ,este cea mai eficienta metoda pt a avea si portbagajul liber )

Edited by POIUYT

Sunt curios daca se aude mai bine decat ce am eu acum :lol: (oricum ,este cea mai eficienta metoda pt a avea si portbagajul liber )

In primul rand nu am vrut sa pierd spatiu din portbagaj + ca nu vreau bubuiala sa sara tabla de pe masina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.