Jump to content

BMW 320d M-Tech II

BRANDEX

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Am si eu o intrebare..... care este incinta pt difuzor? insusi portpagajul? restul de difuzoare sunt stock? cum se aude?

ce putere reala? sursa de semnal este?? sau adpator Hi-low?stai tot timpul cu cotiera din spate lasata?

nu este prea multa putere pt sistemul stock de difuzoare al masinii?

Succes si la mai multe modificari de bun gust! Good luck!

Edited by raresvintea

Merci, merci.

Pentru ca a fost cuminte, a primit un cadou cu ocazia celor 220.000 km

am si eu o intrebare..... care este incinta pt difuzor? insusi portpagajul? restul de difuzoare sunt stock? cum se aude?

Incita...este, exact, insusi portbagajul. Pe fata sunt boxele standard, iar pe spate sunt niste APLINE.

Dupa cum probabil sti, BMW-ul este o masina izolata fonic foarte bine, cu ceea ce am facut eu se aude mult mai bine fata de subwooferul standard din portbagaj. Tot sunetul intra in masina. Daca ridic cotiera aproape ca nu se mai aude nimic.

merci fain...cred ca ar arata marfa volan dasta pe masina mea :)....apropo acu a dat pak racing mesaj cu navigatia ta de vanzare si trimuri....ce vrei sa pui in locul lor? :lol:

Tot carbon, dar negru si:

marfa...oricum frumoasa masina...tuningul de bun gust...sa o stapanesti sanatos...apropo vrei sa o vinzi? cat? detalii :)

merci fain...cred ca ar arata marfa volan dasta pe masina mea :)....apropo acu a dat pak racing mesaj cu navigatia ta de vanzare si trimuri....ce vrei sa pui in locul lor? :lol:

ce mah, au scos astia navi after-market special pt e46?? ca vad ca pastreaza exact linia bordului... chrom-u ala de pe buroane, nu se prea potriveste...

ce mah, au scos astia navi after-market special pt e46?? ca vad ca pastreaza exact linia bordului... chrom-u ala de pe buroane, nu se prea potriveste...

are un preten un mitubishi lancer ultimu model si cica si pentru ala sunt casetofoane after market care se potrivesc fix iin locu la cel vechi :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.