Jump to content

BMW 320d M-Tech II

BRANDEX

Recommended Posts

Ii lipseste ornamentul ala din carbon de la ceasuri! ala care inconjoara ceasurile nus cum ii zice :)) in rest are cam toate accesoriile de carbon!

Bafta cu masina si sa ai grija de ea ca uite ce scumpe sunt piesele....acuma veneai la intalnire cu capota de carbon :>

Nu-mi place ala.

• 2 weeks later...
cand se mai fac intalniri?:) as dori sa vin si eu

Pana acum se faceau Vineri la 18.00 la Academia Militara, acum am trecut la program de iarna, Sambata la ora 14.00 tot Academia Militara sau depinde, urmareste topicul cu Intalniri Bucuresti, weekend-ul 12-14 va fi la Bran, deci te asteptam peste 2 saptamani.

Mosule e chiar pe gustu meu masina asta a ta, adica avem aceleasi gusturi :) Frumoasa, mult succes cu ea in continuare, o sa te caut si eu pe la primavara cand o sa incep sa o mai aranjez si eu pe a mea. Multa bafta !

Mosule e chiar pe gustu meu masina asta a ta, adica avem aceleasi gusturi :) Frumoasa, mult succes cu ea in continuare, o sa te caut si eu pe la primavara cand o sa incep sa o mai aranjez si eu pe a mea. Multa bafta !

Nu vrei sa o cumperi? :)

masina mea e exact culoarea ta, motorizare si an de fab la fel. (eu am si trapa) :) am cumparat si eu sprancene pentru faruri si ma gandeam sa le vopsesc in culoarea caroseriei. am luat si eu stopuri pe led, exact ca ale tale. abia astept sa ma apuc de ea. oricum, cand o vad pe a ta, astept cu nerabdare sa ma apuc de a mea.

Nuu, ce draq sa fac cu 2 ?:)) Si asa nu mai vreau diesel :)

Nuu, ce draq sa fac cu 2 ?:)) Si asa nu mai vreau diesel ;)

Te plimbi pe rand cu ele :)

Superba masina, no comment.... practic toata munca asta, unele sacrificii pe care le faci, grija pe care o ai fata de masina, te fac sa te atasezi maxim de ea, sa faca parte din tine.... felicitari...

Multam !!!

literele despartite fac totul :)

Asa au venit

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.