Jump to content

BMW 320d M-Tech II

BRANDEX

Recommended Posts

ce distanta ai intre aripa fata + spate si roti fata + spate ?

Nu stiu, n-am masurat niciodata.

te-am vazut de craciun prin bistritza....cam departe de bucuresti

De revelion poate.

misto ! jante de iarna ACS :)

Ai vrea si tu un set?

ce distanta ai intre aripa fata + spate si roti fata + spate ?

Nu stiu, n-am masurat niciodata.

Incearca sa masori si eu sunt curios ce distanta are deoarece masina este dubios de coborata pt. suspensie stock , undeva e ceva in neregula

Incearca sa masori si eu sunt curios ce distanta are deoarece masina este dubios de coborata pt. suspensie stock , undeva e ceva in neregula

Unde ai vazut tu suspensie stock? Am scris ca am amortizoare sport pe gaz si arcuri sport originale bmw.

Unde ai vazut tu suspensie stock? Am scris ca am amortizoare sport pe gaz si arcuri sport originale bmw.

pai atunci de ce baietii aia de pe E46 fanatics schimba arcurile si amortizoarele sport sau stock originale BMW ? eu nu am vazut nici-o masina cu amortizoare stock / sport din fabrica sa fie asa coborata, din cauza asta te-am si intrebat

pai atunci de ce baietii aia de pe E46 fanatics schimba arcurile si amortizoarele sport sau stock originale BMW ? eu nu am vazut nici-o masina cu amortizoare stock / sport din fabrica sa fie asa coborata, din cauza asta te-am si intrebat

Amortizoarele Sport nu sunt BMW, doar arcurile.

Amortizoarele Sport nu sunt BMW, doar arcurile.

Nu conteaza, tu ai vazut vre-un bmw coupe care sa aiba suspensia FABRICA SPORT / STOCK oricum ar fii fabrica sa fie ...asa coborata ? EU NU ... din cauza asta am afirmat ca e ceva dubios la mijloc ...

Uitate la E46coupe non FL & FL pachet M (suspensie SPORT FABRICAAA)

Uitate la E92/93 (suspensie SPORT FABRICAAA)

Sunt ENORM de ridicate fata de ce ai tu acolo pe berlina .....

Edited by Raul25

scuze ca ma bag si eu BRANDEX ...dar as vrea sa stiu daca ai chef sa ma ajuti....cati toli se pot pune maxim pe e46 320d 136 cp pe suspensi stock ...si ce cauciucuri maxim la latime si inaltime ca sa nu agate in aripi...mersi :)

Poti pune si 20 daca ai ET-ul corespunzator, iar la latime cred ca maxim este 265

Edited by BRANDEX

• 2 weeks later...
Si accesoriul de baza, in caz ca se inatmpla cand ti-e lumea mai draga, o sa fie montat in potbagaj, si tot din carbon:

:)

Nu te cunosc.

Dar nici tu nu esti cu toate treburile acasa. :lol: :) :)

Man cum ai putut sa te gandesti la asta. CEA MAI TARE "BUDA" EVER. :D :) :D :D

Si accesoriul de baza, in caz ca se inatmpla cand ti-e lumea mai draga, o sa fie montat in potbagaj, si tot din carbon:

:)

Nu te cunosc.

Dar nici tu nu esti cu toate treburile acasa. :lol: :) :)

Man cum ai putut sa te gandesti la asta. CEA MAI TARE "BUDA" EVER. :D :) :D :D

Stiu, dar trebuie sa ne mai amuzam si noi din cand in cand.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.