Jump to content

BMW 320d M-Tech II

BRANDEX

Recommended Posts

aseara am remarcat pentru prima data masina in pozele de la intalnirea bmwclub de la bran si de abia apoi am vazut topicul asta. foarte frumoasa. exact asa arata si a mea in versiunea stoc (aceeasi culoare, acelasi interior - fara scaune sport). acum vad ce potential avea masina respectiva. sa ai noroc de ea.

Cu 19" de vara si cam uzate prin zapada, senzatii maxime :)

e soferul bun :)

Soferul era cu morcovul, am prins o panta, am crezut ca nu mai urc, ASC-ul facea ca toti dracii, dar in cele din urma, sa ma laud, soferul foarte bun si-a facut datoria, multumesc baietilor (GHUNTER, mikken, XXL, paco_wonderboy) care m-au sunat din 5 in 5 minute sa intrebe daca sunt OK si celor care au stat in spatele meu (DanMTK si Acelover). Am dat din fund, am derapat, am ramas fara aderenta, dar am invins drumul superb de la Cheia si zapada.

aseara am remarcat pentru prima data masina in pozele de la intalnirea bmwclub de la bran si de abia apoi am vazut topicul asta. foarte frumoasa. exact asa arata si a mea in versiunea stoc (aceeasi culoare, acelasi interior - fara scaune sport). acum vad ce potential avea masina respectiva. sa ai noroc de ea.

Multam frumos, in primavara sper sa trec si eu la noul proiect, oricare ar fi el, eu sper 850 CSI.

Edited by BRANDEX

Am stat cu morcovul adanc infipt si pentru mine si pentru tine, pentru ca amandoi aveam anvelope de vara, mie cu tot Xdrive ul tot mi-a fugit de vreo 2-3 ori de fund de am zis ca pana acolo mi-a fost... Noroc cu DSC ul. Mai am poze cu tine, fiind in fata mea tot timpul ai aparut in toate, o sa ti le trimit pe mess daca vrei sau ti le postez aici.

super ! tu ai imbracat trimul ?

da :)

Brandex, crezi ca poti sa ma ajuti sa gasesc un autocolant imitatie carbon (sau ceva asemanator) sa imbrac si eu trimul de la volan, dar nu alb , as vrea negru, cat mai asemanator cu trimurile din interior pe care le am deja.

Nu stiu de ce nu ti l-ai facut si tu negru ca parerea mea este ca ar fi dat mai bine, avand in vedere ca ai si masina inchisa la culoare...

Edited by DanMTK

sa-i pui comenzi, nu-l lasa chel asa

Am comenzile de pe cel vechi, cum sa-l las chel.

Brandex, crezi ca poti sa ma ajuti sa gasesc un autocolant imitatie carbon (sau ceva asemanator) sa imbrac si eu trimul de la volan, dar nu alb , as vrea negru, cat mai asemanator cu trimurile din interior pe care le am deja.

Nu stiu de ce nu ti l-ai facut si tu negru ca parerea mea este ca ar fi dat mai bine, avand in vedere ca ai si masina inchisa la culoare...

Am si negru, eu am trimurile imbracate in Silver Carbon si trimul de la volan trebuia sa fie tot Silver. A fost alegerea mea sa fac trimurile si volanul Silver Carbon ca sa mai luminez putin interiorul masinii.

foarte frumos a iesit

Merci

Cat ai dat pe volan ca sunt interesat si eu sa imi cumpar unul?

A venit si volanul, trim-ul imbracat in folie de Carbon, maine il punem si pe masina

daca-ti spun va trebui sa te omor :)

B sa ma inveti si pe mine sa pun carbon de ala ... :)

Nu stiu cat e de invatat, dar cu siguranta iti trebuie multa rabdare, si pielea rezsitenta pe maini ca se lipeste la cald

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.