Jump to content

BMW 320d M-Tech II

BRANDEX

Recommended Posts

Aoleu doamne daca era 100 airbag-u ce bine era :)

Foarte frumoasa masina. Te-ai gandit la jantele de CSL ? Sunt foarte scumpe din pacate, cred ca asta este principalul inconvenient

Nu as da ce am acum pe masina pe cele de CSL nici sa ma omori

Foarte frumoasa masina. Te-ai gandit la jantele de CSL ? Sunt foarte scumpe din pacate, cred ca asta este principalul inconvenient

stai ma asa ..cred ca a vrut sa zica ..Csl pt iarna si alea pt vara ...CHILL ..haha

stai ma asa ..cred ca a vrut sa zica ..Csl pt iarna si alea pt vara ...CHILL ..haha

Cu siguranta, la primavara de M3 E92, la toamna de X5 si asa mai departe :)

Asa cum am promis, montat volan M + emblema Carbon pe airbag

bate vantu' pe sub cass-ul ala ? :)

Nu bate ca e acoperit cu un carton.

Inca nu mi-a venit kit-ul din spate, de fapt a venit unul, dar l-am vandut. Maine sper sa apara si al meu, rama si 2DIN-ul asteapta sa fie montate :)

Misto masina! da si tu jos odorizantul ala de pe grila de aer. Mie mi s-a intamplat sa-mi curga (la alta masina Thank God), mai ales ca e deasupra navigatiei la tine.

Merci. Odorizantul sta de 2 ani jumate acolo (rezervele au fost schimbate), sa speram ca nu face pe nebunul acum.

pai faza e ca in tm sunt airbaguri de bemveu, cu 100 de euroi..se poate sa nu fie originale, dar sunt!:)

ai rude pe la TRW? :)

Misto masina Brandex...am vazut-o prin sectorul 3 de cateva ori.

Iti dau si eu un vot, ca si-asa vine Craciunul :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.