Jump to content

BMW 320d M-Tech II

BRANDEX

Recommended Posts

felicitari , arata bestial cu display-ul ala prins in consola centrala !

ma uitam la trimuri , au iesit excelent ma batea si pe mine gandul , dar am vb cu sos si mi-a zis ca e o treaba migaloasa ... inca sunt in cautare / informare <_<

s-o stapanesti sanatos , si gata ajunge cate ai pus pe ea ... :)

ti-a iesit foarta misto si rama, se continua perfect textura de la folia gri a trimurilor cu textura foliei negre de la rama

capota o faci tot cu folie , sau chiar din carbon ?

Merci. Tot ce este la exterior este din carbon carbon, capota va fi tot din carbon,

felicitari , arata bestial cu display-ul ala prins in consola centrala !

ma uitam la trimuri , au iesit excelent ma batea si pe mine gandul , dar am vb cu sos si mi-a zis ca e o treaba migaloasa ... inca sunt in cautare / informare <_<

s-o stapanesti sanatos , si gata ajunge cate ai pus pe ea ... :bashwall:

Merci, mai am putin si o termin, inca nu este gata. Nu e asa chiar asa de migaloasa treaba cu folia, daca vrei poti.

e o treaba migaloasa ... inca sunt in cautare / informare :)

el face trimurile , poti apela cu incredere ..nimic nu e prea migalos pt B :unsure:

Merci pt recomandari.

am mai primit recomandari pentru trimuri , cat ar dura sa mi le faci si mie ? :bashwall: tinand cont ca tu esti in buc si eu la cta <_<

ps: am vazut cand am venit de la munte un subaru sti imbracat tot in folie , nu cred ca toate componentele erau carbon :) arata bestial !

Edited by xfil3s

am mai primit recomandari pentru trimuri , cat ar dura sa mi le faci si mie ? :) tinand cont ca tu esti in buc si eu la cta <_<

In 4-5 ore sunt gata. Nu cred ca este asta o problema, mi-au trimis trimuri din Arad, Tulcea etc la facut. Problema este ca momentan nu mai am material si nu stiu cand o sa mai fac rost ca este foarte rar.

mai putin si va fi toata de carbon :bashwall: dupa ce-i pui capota de carbon sa pui si folie pe plafon (tot carbon)... nu uita sa-ti comanzi manere ext la usi din carbon.

faina masinutza. s-o conduci sanatos si fericit si sa ai tot timpul bani sa investesti in ea pentru orice idee si dorinta ... :)

apropo : iti plac spagheti carbonara ? <_<

mai putin si va fi toata de carbon :bashwall: dupa ce-i pui capota de carbon sa pui si folie pe plafon (tot carbon)... nu uita sa-ti comanzi manere ext la usi din carbon.

faina masinutza. s-o conduci sanatos si fericit si sa ai tot timpul bani sa investesti in ea pentru orice idee si dorinta ... :)

apropo : iti plac spagheti carbonara ? <_<

Multumesc, plafonul o sa ramana cel original, manere usi se gasesc doar de Coupe, am cautat.

Din pacate sunt anti mancare iatlieneasca, dar o ceafa in sange cu ceva grasime nu refuz niciodata. :unsure:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.