Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

3 problemutze

Horsar

Recommended Posts

am un bmw 520d E39...

1. nu mai functioneaza telecomanda de la cheie, cred ca s-a terminat bateria si nu stiu cum sa desfac cheia sa schimb bateria...un sfat ar prinde bine

2. masina are Business CD player si nu imi citeste toate CDurile...din ce cauza oare...

3. vreau sa imi montez inele cromate la bord..de unde pot achizitiona la pret bun si cum sa il montez.

1. nu se schimba bateria, de fapt e un acumulator care se incarca in timp ce functioneaza masina.

din pacate am venit din germania pana acasa in romania si nu mi s-a incarcat acumulatorul...oare din ce cauza? (am 2 chei si nici 1 nu se incarca! :) )

Nu stiu ce e cu READ speed-ul ala...pai, fa o proba, pune la write speed 16x, si la read speed viteza mare, fa un cd, si mai fa unul la fel, numai ca la read speed sa ai viteza mica, write speed-ul sa ramana la fel....:)

6 cd changer BMW rullz :) .... :) ...cd-uri numa la 48x trag ca mi-e sila sa astept cu 4x ...imi creste barba .. :)

am un bmw 520d E39...

1. nu mai functioneaza telecomanda de la cheie, cred ca s-a terminat bateria si nu stiu cum sa desfac cheia sa schimb bateria...un sfat ar prinde bine

2. masina are Business CD player si nu imi citeste toate CDurile...din ce cauza oare...

3. vreau sa imi montez inele cromate la bord..de unde pot achizitiona la pret bun si cum sa il montez.

1. aceeasi problema o am si eu .. si nu i-am dat de capat. dar baterie nu au. nu stiu ce s-a intamplat cu acumulatorul din el. eu mi-am pus o alarma cu pager

2. tot business cd player am si eu am facut cd din obisnuinta la viteza medie ... (nu chiar 4x) si merge... , in schimb uneori la cateva cd-uri am patit sa se auda rau melodia,... zici ca sare cd-ul lol

3. e de ajuns sa dai un simplu search pe google si gaseai . un site este asta ...sper sa u fie probleme ca l-am scris (http://www.bmw-shop.ro) eu am luat la 120 ron .. din bucuresti direct. dar prin alte orase gasesti si la 90 ron.

de montat nu e foarte greu. ciupanezu stia un site unde iti explica cum se desface . sunt vreo 6 suruburi parca ... dintre care 2 sau 3 se desfac cu un T15 sau ceva de genu. (cel putin asa era la mine).

Nu inteleg la ce te referi....

Te referi la viteza acea, inscriptionata pe CD ? Sau..........?

cand dai burn la cd in NERO poti alege write speedu(care trebuie sa fie mic) si mai poti alege read speedu(care nush daca conteaza cat ii)

E mai importanta viteza de scriere, daca poti 4x fa 4x din 2 motive, (andreiBMW) le citeste unitatea mai usor, probabilitate mai mica de erori, si rezista mai bine in timp, un CD scris la 4x foarte zgariat va fi citit mai bine decat un Cd scris la 8X foarte zgariat.

Incearca in primul rand sa-ti reinitializezi cheile, da un search este topic cu procedura de reinitializare a cheilor, daca nu , gasesti in manualul masinii, care de asemenea se gaseste pe forum pe undeva.

andreiBMW Cand ai CD player in bord , magazia de cd-uri din portbagaj sucks... din mai multe motive... 1 ar fi ca e in portbagaj... si tu estin in masina, 2... ca daca ai mai mult de 6 CD-uri... vezi .. motivu numaru 1.... si tot asa,

1. ĂncearcĂŁ reiniĂžializarea: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=521480

3. http://www.proxenon.ro/inele_detalii.php?id=7

Montaj:

Trebuie sĂŁ dai jos trimurile mici de langa volan, sunt prinse in niste cleme.

Apoi dai jos suruburile din partea de sus a ceasurilor si cele 2 suruburi de sub trimuri.

Scoti mufa de la proiectoare si de la faruri, tragi la maxim volanul spre tine si mai ai de dat jos inca 2 mufe.

Acum poti lua bordul in casa, astfel nu ramane praf in interiorul bordului.

Acum ai nevoie de un patent cu varf ascutit pentru ca trebuie sa invarti niste cleme care tin sticla de protectie prinsa de ceasuri.

Dupa ce le invarti, cu ajutorul unei surubelnite fine, faci parghie si impingi usor suportul sticlei.

Montezi fiecare inel in parte, acestea intra prin presare, exista doua modele cu prindere diferita.

Cele mai proaste trebuie lipite iar cele de calitate se potrivesc perfect, trebuie doar presate pentru a le fixa.

Este clar ca dupa montaj sticla va fi plina de amprente.

Dupa ce cureti atent sticla, o fixezi pe ceasuri si apoi montezi totul la loc.