Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

diagnosticare e34

tzolea

Recommended Posts

care-i cel mai bun soft pentru a-mi citi prin mufa de obd erorile si toate datele cat mai complete?

multumesc

Există multe soft-uri aftermarket.

Sunt de părere că aceste testere sunt inutile dacă nu ai nişte cunoştiinţe minime de mecanică.

Interpretarea tester-ului nu este la Îndemâna oricui.

Edited by Ciupanezu

care-i cel mai bun soft pentru a-mi citi prin mufa de obd erorile si toate datele cat mai complete?

multumesc

ExistĂŁ multe soft-uri aftermarket.

Sunt de pĂŁrere cĂŁ aceste testere sunt inutile dacĂŁ nu ai niÂşte cunoÂştiinĂže minime de mecanicĂŁ.

Interpretarea tester-ului nu este la Îndemâna oricui.

ce intelegi tu prin cunostinte minime mecanice?

carsoft 6.5 este bun pentru a se vedea si sterge in mare ceva erori. Pentru o diagnoza profesionala, eventual instalare (setare) de ceva electronica exista testere profesionale care le gaseti la serviceuri mari autorizate pt fiecare marca de masina in parte (bine...costa un pic mai mult dar stii ce faci)...vorbesc din experienta pe carsoft 6.5

carsoft 6.5 este bun pentru a se vedea si sterge in mare ceva erori. Pentru o diagnoza profesionala, eventual instalare (setare) de ceva electronica exista testere profesionale care le gaseti la serviceuri mari autorizate pt fiecare marca de masina in parte (bine...costa un pic mai mult dar stii ce faci)...vorbesc din experienta pe carsoft 6.5

DIY - asta este important.

daca ma duc la servcice cum pot sti ce fac?

ma lasa aia sa ma joc eu cu jucaria lor?

AdicĂŁ sĂŁ ĂŽnĂželegi mĂŁcar ĂŽn linii mari codurile de eroare.

cum as putea sa inteleg daca nu le-am vazut inca, de aceea am intrebat cu ce pot face o diagnosticare.

Edited by tzolea

Nu te joci tu cu jucaria lor...cel mult te lasa sa te uiti la masina sau chiar la monitorul calculatorului... :)

Din ce localitate esti?

atunci da-i in colo.... eu vreau sa fac eu... nu sa fiu dependent de service-uri... daca vroiam sa fiu dependent de service imi luam masina noua si gata.

insa... e34 touring intotdeauna a fost masina mea de suflet

sunt din campulung muscel