Jump to content

Retrofit Bluetooth pe BMW E87 2005 cu iDrive

Recommended Posts

Salutare,

Am un BMW 120d din 2005 cu iDrive si Navi Business.

Vreau sa ii pun modulul de car kit bluetooth original BMW.

Am cumparat de pe ebay.de modulul in sine pentru ca l-am gasit la 130 Euro, iar la Bavaria costa aprox 1500 ron fara tva.

Stie cineva un service, altul decat Bavaria, unde pot sa il montez pe masina si bineninteles sa recodez ASK-ul?

Multumesc,

Salutare,

Am un BMW 120d din 2005 cu iDrive si Navi Business.

Vreau sa ii pun modulul de car kit bluetooth original BMW.

Am cumparat de pe ebay.de modulul in sine pentru ca l-am gasit la 130 Euro, iar la Bavaria costa aprox 1500 ron fara tva.

Stie cineva un service, altul decat Bavaria, unde pot sa il montez pe masina si bineninteles sa recodez ASK-ul?

Multumesc,

pai daca ai modulul cat pot sa iti ia pentru montaj si recodare?

au inceput sa faca nazuri! monteaza decat piese cumparate de la ei, si reviziile la fel. filaretul nu stiu daca fac asa ceva la masina ta , daca aveai e46 sau e39 faceau, dar asta s-ar putea sa faca doar AB sau MHSdin cate stiu eu.

Da, ai dreptate. Si la Ab si la MHS nu vor decat cu piesele de la ei, pe langa faptul ca vor pe un modul de bluetooth 1500 ron+ tva, si pe cablul de conectare inca 970 ron +tva, mai costa si montajul 600 ron + tva.

Mi se pare exagerat si de prost gust. Service-ul bmw in romania este de tot rasul si fac de cacao brandul BMW. Am avut numai experiente urate cu ei. Am un 530xd din 2007, inca in garantie, care din februarie are o problema.Cand se aprind farurile pe automat nu mai merge radio. Nu mai prinde nici un post de radio. Doar zgomot. Daca stingi farurile, merge dar la 5 km de Bucuresti nu se mai receptioneaza nimic. A fost masina de 8 ori in service si la AB si la MHS, si nu au fost in stare sa ii dea de capat. La ultima intrare in service la MHS in Septembrie mi-au spus ca au trimis problema la BMW in Germania si asteapta raspuns. Ieri am sunat si mi-au spus ca nu au primit raspuns din Germania :)) HA.HA. Cat de "neseriosi" sunt aia in Germania. Or lucra romani acolo.........

Daca stiti pe cineva care stie sa codeze ASK pentru BMW-urile cu iDrive dau o bere.

Edited by neo_andersson