Jump to content

schimbare bec proiector

Mika D

Recommended Posts

am un 318d 2004 si as vrea sa ii schimb un bec de la un proiector, pentru ca e ars. am cautat putin pe net si m-am si uitat pe acolo dar nu imi dau seama cum ajung la becul ars (sa vad ce tip e, sau poate imi spuneti voi) pentru a-l inlocui. am intrat si pe realoem dar nu mi-am dat seama.

asta am inteles, dar nu prea ma ginesc cum ajung la el :). o sa ma chiorasc mai bine poate ma prind. merci oricum.

PS: e posibil daca il schimb pe cel ars sa lumineze diferit decat celalalt? e recomandat sa le schimb pe amandoua?

Edited by Mika D

asta am inteles, dar nu prea ma ginesc cum ajung la el :) . o sa ma chiorasc mai bine poate ma prind. merci oricum.

PS: e posibil daca il schimb pe cel ars sa lumineze diferit decat celalalt? e recomandat sa le schimb pe amandoua?

schimba-le pe amandoua ca nu e un capat de tara.

iti trebuie rampa..sau sa suspenzi masina pe ceva inalt..desfaci scutul (partea din fata) si ar trebui sa ajungi la proiector

50 ron un H11 ... :)

thanx all.

multa treaba pentru un bec. Oricum cred ca se face ziua noaptea la asemenea bec :) (50 ron)

ai reusit sa le schimbi?

eh... cand sa reusesc, nici becuri nu am cumparat si nici timp nu prea am. oricum proiectoarele nu le-am aprins pana acum si nu e graba sa le schimb, doar ca nu imi place sa fie chioara :), chiar daca nu merg cu ele aprinse.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.