Jump to content

Dilema norma de poluare?

mirelu

Recommended Posts

Salut, am un bmw 320d, prima inmatriculare in octombrie `98, tipul motorului 204d1.

As dori sa stiu daca este euro 2 sau 3, sper sa fie euro3 :)

din 98 cred ca e euro2... au iesit si masini din 1999-2001 euro 2 (A3 1.6 benzina si 320d - cazuri cunoscute)

Salut, am un bmw 320d, prima inmatriculare in octombrie `98, tipul motorului 204d1.

din 98 cred ca e euro2... au iesit si masini din 1999-2001 euro 2 (A3 1.6 benzina si 320d - cazuri cunoscute)

la normele de poluare nu prea merge cu "cred"... si nu comparam VAG cu BMW... ce caz cunoscut cu 320d E46 ai care sa fi iesit euro2?

@mirelu: masina ta e euro3 !

taxa ti-o poti calcula aici...

la normele de poluare nu prea merge cu "cred"... si nu comparam VAG cu BMW... ce caz cunoscut cu 320d E46 ai care sa fi iesit euro2?

normal ca nu comparam VAG cu BMW, masinile mai vechi cel putin ( un golf 3 din 92-93 iese aproape sigur euro 2, pe cand o pisica din acelasi an e posibil sa iasa si non euro, dar in fine nu e cazul nostru ).

si da, cunosc un 320d care a iesit euro 2.

uiti ca avem de a face cu RAR-ul.

Din cate imi zicea cineva, tot ce e E46 e Euro 3..... si personal (poate e doar o coincidenta) nu stiu pe nimeni sa fi scos un E46 ca Euro 2!

Exemple: 316i-1998-Euro3(tip motor 194E1)

320d-1999-Euro3

Astea au fost inmatriculate si au dat norma Euro3!

Edited by CalinE46+194E1

Eu am platit pt al meu e46 320d din 2000 joia trecuta taxa de 2384 ron - masina la rar euro 3 . Mult succes sambata!!

C :) aroserie E46, cutie manuala, 100 kW, viteza maxima 207

Majoritatea au zis ca este Euro3, sambata am programare la rar...

Stie cineva cam cat ar fi taxa pt euro3? :)

E euro 3 sigur, nici nu se pune problema!!

Toate E46 sunt Euro 3 !!!

Stiu ca e ciudat, dar asa e!

Are cineva E46 euro 2 ??????

Am fost ieri la rar, dar inca nu am scapat de emotii, s-au prelungit pana joi... cand va fi gata cartea. Atunci sper sa imi i-au "piatra de pe inima" :)

Lasa frate emotiile, ti-ai luat masina.... fi bucuros...!

Edited by CalinE46+194E1

• 4 years later...

C :) aroserie E46, cutie manuala, 100 kW, viteza maxima 207

Majoritatea au zis ca este Euro3, sambata am programare la rar...

Stie cineva cam cat ar fi taxa pt euro3? :)

aceeasi masina o am si eu , inscrisa asta vara prin august - taxa 39 mil fix. a mea este din luna a 4 -a anul 2000.la tine sigur este taxa mai mica , cu cat e mai veche masina cu atat e mai mica taxa , asta daca iti iese eur 3.normal masina ta este eur 3 , dar idiotii de la rar daca vor sa iti faca rau ti-o pot scoate si eur 2.eu zic sa te apuci repede sa cureti valva egr si sa schimbi filtrul epurator urgent pana te duci la rar.astea doua daca sunt murdare ajuta la fum mult , deci ai toate sansele sa iti iasa eur 2.

Edited by george_geo1010

Salut,

Eu am aceeasi masina, tot 320d din '98 cu 204d1. Am inmatriculat masina acum 6 luni.

La inceput cei de la RAR faceau figuri ca e Euro2, stii ca pe cartea din Germania standardul de poluate nu e cu Euro.

Dar masina e EURO 3, uite aici lista de la RAR cu toate masinile Euro3 cu omologare pentru RO http://www.rarom.ro/cs-uploads/Liste_euro3.pdf

Iti gasesti masina in lista, eu cand le-am arata lista lor de la RAR in care scrie ca e Euro3 au inceput sa o dea in mancat rahat.

Daca ii lasi te freaca cum vor ei, sa nu le spui ca nu stii si ca ii intrebi pe ei. Le arati lista si gata.

Succes